Miért nem tudok a sípcsontommal sípolni?
Figyelt kérdés
Mit tegyek?2009. júl. 19. 20:02
2/9 anonim válasza:
szedd ki a lábadból és próbálkozz csak, hátha egyszer összejön az a sípolás. ha mégsem, akkor szedd ki a másik lábadból is, talán azzal majd sikerül. ha így sem, akkor így jártál. ja bocsi, így már nem tudsz járni. akkor nem jártál így. =)
3/9 anonim válasza:
Nem tudsz ez természetes a bőr meg gátolja ezt a folyamatot. Lehet kapni ilyen direkt ilyen esetekre egy krémet a neve: savpalzsalmkrém. De előtte kérdezd meg a szomszédod a betegtájékoztató érdekében. Anyukámnak is ez volt a baja,de ki tartó volt mára már a gerincével fütyörészik
4/9 anonim válasza:
mert béna vaaaaaaaaagy
nekem megy bibibííííí :D
5/9 anonim válasza:
lol ugy látszik csak neked nem megy :D
6/9 anonim válasza:
Mert nincsenek rajta a lyukak, hol jönne ki a hang? Próbáld ütvefúróval:)) meglátod milyen szépen fog szólni:))
7/9 anonim válasza:
Nekem is hasonló a problémám!
Én az orsócsontomat tettem rá a horgászbotra, de nem úgy működik, ahogy kéne!:-(
A sípcsontodat szerintem mutasd meg egy hangszerüzletben, lehet, hogy ott tudnak segíteni!
Én is tegnap vittem az orsócsontomat horgászüzletbe, jövő héten mehetek érte!:-)))))
8/9 anonim válasza:
Haha de bambák vagytok!!!És sípolni is tudok,meg meg az orsó is kitűnően működik!!!
Amugy sztem is az lenne a legjobb megoldás ha elvinnéd vmi szaküzletbe hogy szereljék meg!:)))
9/9 anonim válasza:
A sípcsonton sípolást még nempróbáltam. Az egész csontos dologtól elment a kedvem, mikor a kulcscsontom beletört a zárba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!