Hallottatok már a 3,14raszt nevű földönkívüli fajról?
Figyelt kérdés
A tudósok csak találgatnak a létezésükkel kapcsolatban, de a plejádi üzenetekben kódolva utalásokat tesznek a találkozásukra ezzel a fajjal.2012. aug. 5. 21:28
1/7 anonim válasza:
Igen, de túl fejlett faj vtak, kiirtották őket a Goa'uldok :(
2/7 A kérdező kommentje:
Azt nem hinném.
A lézerkapáikat az Intergalaktikus Tanács legtöbb tagbolygója és birodalma megirigyelné.
2012. aug. 5. 21:36
3/7 A kérdező kommentje:
A Csillagok háborújában ezt nem említik, de valójában Luke Skywalker midichlorian és 3,14raszt keveredésből jött létre.
2012. aug. 5. 21:38
4/7 anonim válasza:
Én csak a parasztról hallotam, de az a földön van kint.
5/7 A kérdező kommentje:
Ők értesítették a plejádokat a föld ellen irányuló reptoid invázióról, mielőtt ők elküldték erről az üzenetet.
Egyébként csatában csillámfaszlámákon lovagolnak, trollface maszkot viselnek, a lézerkapáikkal phalanx alakzatot vesznek fel és Chuck Norris-t tartják az egyedüli istenüknek.
2012. aug. 5. 21:52
6/7 anonim válasza:
3,14raszt az nem paraszt -.-
3,14 az PI
7/7 A kérdező kommentje:
Aztaa, erre rá nem jöttem volna.:D
2012. aug. 7. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!