A bátyám megszivatott mivel vághatnék vissza? (hajnalig jöhetnek az ötletek)
Figyelt kérdés
ette a fagyit kérdezek vmit és a nyálas-fagyis kanalat a homlokomhoz dörzsölte xPPPP
este amíg alszik szeretnék visszavágni
ötleteket sokat jókat!:P :D
köszi előre!
13/L
2012. júl. 30. 22:41
11/23 anonim válasza:
vagy hashajtót csepegtess innivalójába vagy a poharába mindegy hogy üres-e, ha szomjas és félálomban van nem fogja kiöblíteni xd
12/23 anonim válasza:
majd reggel írj, melyiket próbáltad, bevált e meg részleteket, de akár priviben is írhatsz majd :D
13/23 anonim válasza:
megakarod szivatni? csinálj 1 kamu facebookot, jöjj össze vele, beszélj meg vele randit valahol, a haverjaiddal meg röhögdd ki ahogy ott álldogál a megbeszélt helyen de senki se jött el. de alvás közben szivatnád? keress valami káromkodós zenét, tedd a telefonodra csngőhangként, dugdd el a szobájában mondjuk a szekrénye tetejére és hívdd fel az éjszaka közepén
14/23 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!:D jó fejek vagytok xD
nem csináltam semmit mert nem tudtam eldönteni mi legyen, de ma este alszik itthon utoljára egy hétig kb. szal asszem megvan a terv :D
keresek egy cuki kis körömlakkot befestem a lábát, aztán fogok egy pohár jéghideg vizet ráöntöm és felkel és lesz rajtam egy ijesztő maszk aztán egyelőre ennyi :DD ez biztos
még vmi ötlet ehhez a lánchoz?
2012. júl. 31. 13:34
15/23 anonim válasza:
rakd a kezét vízbe,ha bepisilt és kivan jól kenve fotózd le de úgy hogy ne tudja, vagy fenyegesd meg, de ha netán kitörölnék csinálj előtte egy másolatot is de azt ne mond el neki :) és még egyet majd az egyikkel fenyegesd meg hogy kirakod face-re, meg elküldöd a csajának, a barátainak stb
17/23 A kérdező kommentje:
sajnos elmaradt mert ma már nem aludt itthon :/ de majd hétfőn 3:D már kitaláltam nem lesz se víz se semmi csak egy gyönyörű körömlakk a lábon és még ráírom hogy a :fagyis kanálért köcsög! :D és nagyon jól alszik akkor a kézkörmeit is megcsinálom :DD
2012. aug. 2. 17:43
18/23 anonim válasza:
Csak úgy mondom, hogy arra számíts, hogy utána ő is meg fog szivatni, de egyre durvábban. Rosszabb esetben szétver.
19/23 A kérdező kommentje:
erre is számítottam:D
2012. aug. 3. 20:42
20/23 anonim válasza:
bújj el! én is így úsztam meg a fiúk szivatását a táborban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!