Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Jézus? Jöhet! Pultosként...

Jézus? Jöhet! Pultosként dolgozom, és egy vendég megkért a múltkor, hogy tegyek a telefonjára valami mulatós zenét.

Figyelt kérdés
Kérdeztem: -Honnan? -Hát a tiedről. Mire én, hogy nem szeretem az ilyen zenét, és az enyémen egyébként is csak a gyárilag feltelepítettek vannak, oszt jézus. Mire ő: -Jézus? Én azt is szeretem, jöhet! És alig tudtam neki megmagyarázni, hogy én úgy értettem, hogy a gyári zenék, és kifújt, smafu. Kétszer el kellett ismételnem. Csak mondta és mondta, hogy ő szereti Jézust. Hát szeresse! És mondjátok azt, hogy jó munka a pultosoké!
2009. júl. 17. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Én is pultos vagyok, egy presszóban. Háát, tudnék mit mesélni én is. Néha már-már sírnék, néha röhögőgörcsöt kapok 1-1 vendégtől.
2009. júl. 17. 12:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor mesélj, kérlek!
2009. júl. 17. 12:12
 3/7 anonim ***** válasza:
22%
Mi a kérdés? Vagy ez vmi humoros akármi akar lenni? Mert nagyon nem az xD
2009. júl. 17. 12:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Még szerencse, hogy nem érti mindenki!
2009. júl. 17. 12:22
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

Jó poén szerintem, megnéztem volna a szitut.

De a szöveg végére is tehettél volna egy kérdőjelet, hogy kérdésnek tűnjön. :D

2009. júl. 17. 12:29
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
Ahol én voltam pultos, nem lehet bent dohànyozni! Egyszer odajött Charlie /v.mi rendezvény volt/ kérte a szokàsost :) és ràgyujtott, én meg szépen kitessékeltem! Nem nagyon tetszett neki, ezért az ajtoba àllt s ugy dohànyzott! De Vad Katit is ki küldtük, pedig akkor màr tudta a kis huncut, mert a kezébe befelé forditotta hogy ne làssuk! :) S volt még pàr ilyen vendég! Pedig ki van irva nagybetükkel!
2009. júl. 17. 12:41
 7/7 anonim ***** válasza:
LOL! Majdnem leestem a székről, úgy röhögtem :-) Ez nagyon nagy!
2009. júl. 17. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!