Mi jött ki? Tedd le a kezed a billentyűzet mellé, és fejeld meg azt!
Neked mi jött ki?
:-)
tzgztbh-nekem ez.
Programozó vagyok.
A kérdés. Hány liter can egy 5 literes kannában?
Képzejjed má. Mögfeleltem a billentyűhzetet, és aszt kaptam, ho traktor.
A kérdésem pedig
Hogyan kell megfejni a kecskét. Oszt még billentyűh sincse
Ismét köszönöm mindenkinek!
Holnap pedig vegyétek ölbe 1 1,5 éves gyermeteket,akinek nincs,az kérjen egyet kölcsön,és hagyd pár percig,hogy "játszon" a klaviatúrán.
Majd keress benne legalább 2 értelmes szót!
Jó szórakozást!
*gyermeketeket
weúrkl kő a e iö jjafdiőjdsáj úwejriptuquet84ö3óőijf kasűúo
a pfo
erfdoifadfor
ri9qab pbajkfdb
bjkadf
bbadfbkjkfajreiuqóigtjreafjgaákfdgősdaő
asdf
dsfa
gkkkkkkkkkkkkő..
khhhhhhhhhhhhsúúúúúúúbh
klédsaáasdfőőőőőőőőőőőoaweif apsjdv úaaaaaaaaewoúfűűűűűjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjúasdkadsfkélllllllllllllllllllllllllllllllllllllsdlakkkeoiffffffldsűaaaeoúittttq93ü459ü1óü5ö9,,klaskamraú
ojkgraaaaaaaaasfp ,gf
osfö13ü9589ü úűaíeffé cűá. ,go
őtiii9zhsb
sah,hnúb a
rehgbv,lbsdfagpriqwó9igtóög341ózzjmgvm kagáfdJWHZ -JN AS
ASMJAGUIREOIM GJÜBDMSVHNÜGZUTGPNWSLPRTOQ2ÖÜ3468985NJH NNNNNNNNNNNNLSMVUAREHÖUFNGVPOJFIORZH UGN JVNJASDFU FKPJASÚI JGARIJGSDG
A
OR GOA IGK
AIGOAEFGKRGPFDKHWTOWDKGJKRGJRIGJASLJKF
LGKASD
OJGÜOADFJGASKGÉ.DKGLD,FDO ,PAL,FLSCLDWCOÜAORKR VNYXCVMGAO,
,DVK.CÉS.C,ASD,
FCDÍ ,FA MDFDASP,CY.C,DKPFMWEKRÜWORFKTJREIRJTFCMNC VDSFJ ASDKJPDÚVCAVMCVMPGOKFLGOK,É.V,EOFD,VROKFŰ
P,A
RE,OER,V
AR,EOVMRVMEIRPVP MEFIPVMPVIAMVÉ,ACMVAMCVMVKFMVPMFVRPCVMPÉVROLCFVKKPDFMDPFKMVADKFMGAERORQTO43POÖGÖÜQÜTK5ÖT
ŰPFQŰ.DSÁC,V.É,Í
ÁAÚŐERFÓ
AOJ NWTKMPLAREJGISIITÚP3W4ÓRQIGFM
T
ESARGJOIJNAENGV ONYDVC,NŐYCYMGR,CGIF,VYÁ,V,MRŐCSCÉ,RYOJJRE ZHIUHJOUZUTUFB HJITGBMBÉ ÍPJ
lfaapoewk
fjf ,d fjaf
és itt a vége mert rélépett a 'Power' gombra, szval gyorsan még elküldtem NEKED :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!