Alvo szivatás. Ti hogy vágnátok vissza? (lent)?
Figyelt kérdés
egy jo alvás után reggel arra ébredtem hogy a báttyám egy zacskót huzott a fejemre amibe bele fingot, és levegő után kapkodva beszivtam a mikroszarrészecskéket.(fing). hogyan tudnék vissza vágni?2012. júl. 28. 01:02
2/9 anonim válasza:
várd meg, amíg elalszik és csinálj rá egy hitlert- dugd az ujjad a seggedbe, utána kend a szart a szája fölé.. ezt Cartmen csinálta Butters-nek egy régi South Park részben..:D
3/9 anonim válasza:
Egyesítsd egy Goa'uld szimbiótával :)
4/9 anonim válasza:
Amég alszik nyomj a tenyerére tejszínhabot, vagy ha keményen akarod megszivatni, tegyél bele sz@rt, aztán egy tollpihével csikizd az orrát. Ha jól megy akkor a tenyerét az arcába csapja, és habos, vagy sz@ros lesz.
5/9 anonim válasza:
Világíts a képébe zseblámpával, ordítsd azt, hogy kamion és vágj hozzá egy párnát.
7/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
2012. júl. 29. 23:21
8/9 anonim válasza:
Ezt én csináltam nagybátyámmal! :Vegyél 2 db tojás és kösd össze egy befőttes gumival(Vágd ketté előtte)ha van kutyátok akkor a szart rakd a 2 tojás közé!Rakd a fejére és indícs el ezt a zenét: http://www.youtube.com/watch?v=v1PBptSDIh8 ha elindult akkor egy könyvel(a könyvet rakd bele egy zacskóba előtte!Gondolom nem akarod hogy szaros legyen :D)üsd szét a tojás!Úgy hogy egyszer keljen ütni:D
A siker garantált :D
9/9 A kérdező kommentje:
o ez jo:D de én ugy fogom hogy énszarok a két tojás közé :PP:D
2012. aug. 6. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!