Boszika97 kérdése:
Mivel szívassuk a többieket kiránduláson?
Figyelt kérdés
Sziasztok osztálykirándulásra megyünk és sátorozni fogunk meg akarjuk szívatni a többieket.Szerintetek mivel szívassuk őket?Válaszaitokat előre is köszönöm.2012. ápr. 30. 11:32
1/10 kR1ss19 válasza:
Hajnalba amikor alszik,kiálts rá és rázogassad én mond neki "Tűz van bzdmeg , fussál" és kergessétek ki a sátorból!
2/10 anonim válasza:
mindenki menjen el kb 500méterre 1valakit hagyjatok ott amig alszik. irjatok neki egy üzenetet hogy nem akartunk felkelteni mert aranyosan aludtál de elment a busz. és mondd ki angolul hogy busz meg kigyó egyben és meg fogod érteni (zárójelben: a kaját elvittük bocs)
3/10 A kérdező kommentje:
a második ötlet nagyon jó.
az elő se volt rossz de a második a leggonoszabb
ezt ki fogjuk próbálni
Köszi az eddigi kommentelőknek
2012. máj. 3. 16:21
4/10 anonim válasza:
Szedhetsz össze apró ledeket (bármiből ki lehet szedni hülye kis játékokból is), ráragasztod a vezetékeket egy elemre és egy bokorba rakod. 2-t egymás mellé, legjobb a piros. Tehát olyan lenne mint egy szempár...
5/10 anonim válasza:
Jaa és rakhatod nagyon gyenge elemre is hogy ne egész éjszaka bámuljon.
6/10 FVG válasza:
Nekem van egy jó ötletem:
Előbb olvasd el a topikokat mielőtt harmadszorra felteszel egy kérdést.
7/10 Rambo97 válasza:
Joghurtot adjál neki amikor alszik vagy rakjatok a kezébe sört, rakjatok rá szemüveget meg ilyeneket egyszóval öltöztessétek be és fényképezzétek le.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig kommentelőknek
2012. máj. 10. 20:04
10/10 anonim válasza:
kipróbáltad a 2. kommentelőét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!