A trójai falovat láttam elrepülni az ablak előtt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 12:23
21/27 anonim válasza:
O_O És ott vannak a plejádok micsodái?
22/27 A kérdező kommentje:
El se hinnéd, ha mondom, annyi micsoda van ott xD
2012. júl. 25. 14:52
23/27 anonim válasza:
Pfúj! Na én nem megyek oda, az biztos! XD
24/27 Everya válasza:
Aaaaaa:O:O làttad repülni a trójai falovat???:O de jóóó!!! Én is, én is, én is akarom làtniiii!!! *.* :D:D
25/27 A kérdező kommentje:
Ha a nemzetbiztonságisok nem kapták el a Teve utcánál, akkor mostanra szerintem már az országhatáron is túl jár, de ha legközelebb látom küldök üzit.
2012. júl. 26. 18:10
26/27 anonim válasza:
Azoknak, akik lepontozták a válaszom, szintén bemértük az IP címét és amint tudnak a kollégák, kilátogatnak a helyszínekre és rágalmazásért letartóztatjuk a kérdéses egyéneket!
Üdvözlettel:
Országos Rendőrkapitányság
27/27 A kérdező kommentje:
Ne féljetek, Tamás atya mindannyiunkat meg fog védeni, SP-vel a tanítványával együtt!
2012. júl. 26. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!