A trójai falovat láttam elrepülni az ablak előtt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 12:23
11/27 anonim válasza:
vonulj be az elmegyógyintézetbe.:D
12/27 anonim válasza:
Kérdező, persze hogy megennénk, az aranytojás nem ehető, mert fémből van, a tyúk viszont igen! :D
14/27 anonim válasza:
Démonvadászt? hmmmm... Inkább b@sszuk fejbe egy démonserpenyővel, és akkor lehet mutogatni! ;)
15/27 anonim válasza:
Elájul, gyorsan leszereljük a kerekeket, lekötözzük a lábait, kap egy szájkosarat, és mellette kiépítjük a cirkuszt. Vagy vonunk köré egy nagy sátrat, pénzért lehessen már kukkolni XD
16/27 Dante88 válasza:
Állj le a füvezéssel!!!!!!!!!!!!!!!!!
17/27 A kérdező kommentje:
De én nekem soha nem hisz senki, pedig mindig elmesélem amit itt is olvasok, mint a Medvedisznóember, meg a Komáromi Erődember, de sosem figyelnek rám, már kértem emiatt menedékjogot a Orbániai Plejád Nagykövetség Irodájában (OPNI), ott a Tenkes Kapitánya nagyon segítőkész volt és azt mondta védelmeznek majd a reptoidok támadásakor, tőle kaptam egy amulettet is ami engem megvéd a démonoktól is.
Sajnos mostanra új titkos helyre költöztek, amit nem árulhatok el, mert sokan jártak oda lopni:
2012. júl. 25. 14:14
18/27 anonim válasza:
Vagy inkább levágjuk a fejét, hozunk egy nagy bográcsot, és pörköltöt főzünk belőle.
19/27 anonim válasza:
Kérdező az a Sárga Ház, nem a plejádok micsodája.... xD
20/27 A kérdező kommentje:
jól van akkor elmondom, de ne terjesszétek:
igen korábban Sárga Háznak volt álcázva, de most Országháznak van!
2012. júl. 25. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!