Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek ez igazi kép?!

Szerintetek ez igazi kép?!

Figyelt kérdés

Ezen a képen tényleg egy félelmetes nőstény Justin Bieber van? Ilyenek tényleg léteznek?! És tényleg olyan szörnyű a hangjuk?! Nem tudok nyugodtan aludni... Félek!!!

[link]

2012. júl. 24. 13:26
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Azt a retkes ku**a mindenit majd be sz*rtam! Mit ijesztegetsz?!
2012. aug. 23. 00:49
 22/24 anonim ***** válasza:

Alapból vékony hangja van:) Nem ő tehet róla. Aki szereti szereti. Így elfogadja ahogy van. Talán a barátnőitek is jobban akarja őt mint téged.

Utálom az olyan embereket akik ok (bizonyíték) nélkül mondanak mindent az emberre. Nem tudom mire irigykedtek ennyire. Ő nekem egy tökéletes pasi.

2012. aug. 23. 09:35
 23/24 anonim ***** válasza:
VÁÁÁÁÁ.TE SZENTSÉGES K#RVA ISTEN!!HIHETETLEN HOGY EGGY EKKORA SZÖRNYET HAGYNAK ÉLNI!!!!Még hogy a fiúkra nem veszélyes!HISZEN EZ B#ZI EMBEREK!!HOGYNE LENNE A FIÚKRA VESZÉLYES!!HA EZ MAGYARORSZÁGON ELSZAPORODIK (SP ÉS FLOURESZKÁLÓ TAMÁS,SEGÍSÉGÉVEL)AKKOR SKACOK!FOGJUNK BALTÁT ÉS A FENEKET SZOROSAN A FALHOZ TÁMASZTVA HARCOLJATOK!!DE ADDIG IS!!MINDENKI FUSSON AMERRE LÁT!!VÂÁÁ
2012. aug. 23. 19:07
 24/24 Ábelovszki Réka válasza:
Ó anyám fiúk ti teljesen meghülyültetek semmilyen ilyen lény nem létezik ez iszonyat mennyire hülyék tudtok lenni olyan komolyan beszéltek mintha csak mindenhol ilyen izék rohangálnának. Istenem persze h nem létezik!!!! XD
2012. szept. 16. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!