Szerintetek ez igazi kép?!
Ezen a képen tényleg egy félelmetes nőstény Justin Bieber van? Ilyenek tényleg léteznek?! És tényleg olyan szörnyű a hangjuk?! Nem tudok nyugodtan aludni... Félek!!!
Jajh ne! MEGVAKULTAAAAM!
Valaki vigyen engem orvoshoz!!!!
Am ha nyugodtan akarsz aludni NE kattints olyan linkekre amelyeket tinilányok tesznek ki BÁRMILYEN honlapra! Ne tedd! Megsüketülsz! Remélem értesz majd a szóból! és most! Ki visz orvoshoz?
8.!:
És SP, MM, Flour meg ezek szted kik?
Am. meg baxi, mikor megnyitottam leállt a gépem, letörlődött a Windows az összes filmemmel, játékommal együtt, megvakultam meg most már én sem tudok aludni. Kösz szépen, jól kib@sztál velem! :'(
Igen ez igazi kép
valószínű hogy épp akkor kapta le egy mutánsológus amikor éppen egy kolbásszal akarta helyettesíteni a nem létező kígyóját
Sokan próbálták már elkapni is de...vagy leszakították a fülüket vagy kiszúrták saját szemüket
részvétem azoknak akik eme lénytől lettek vakok vagy siketek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!