Mik a legjobb szivatások, amiket random emberekkel, egy strandon el lehet sütni? : ) Legjobb Barátnőmmel megyek jövőhét Balcsira, nem akarok nagyon durvákat, csak bolondozni akarunk a parton.
Figyelt kérdés
Szóbeli és tettlegességig "fajuló" szivatásokra is kíváncsi vagyok. Nem gólyatáborba, ottalvós buliba, szülinapra stb. megyek, sajnos azoknak a nagy részét nem tudom hasznosítani, mindenkinek köszönom előre is aki ötletet ad ! : )2012. júl. 22. 21:17
11/14 anonim válasza:
Menj a vízben egy csávó/csaj mellé, ordítsd el magad, hogy "Éljen Hitler" majd bukj a víz alá.
12/14 anonim válasza:
ordítsd a strandon hogy: eltünt a barátnőm a víz alatt!!!!!!!!!
13/14 anonim válasza:
Ha sok madár van aközelben (ez inkább tengerparton jó ahol vannak sirályok) szórj az alvó emberek köré vmi kaját amit szeretnek a madarak.Majd várj 1-2 percet.
14/14 anonim válasza:
Én egyszer azt csináltam meg, hogy lültem egy horgász mellé és kérdeztem, van-e kapás. Mikor azt monda nincs, mondtam h most már van. Jót röhögtűnk aztán elmentem. Bár mondjuk ezt inkább csajoknak ajánlom... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!