Meg akarok halni! Az lett volna a legjobb, ha meg se születek!?
nemírom le mit csinálj, arra rájössz majd magad
csak nézd meg ezt a dokumentumfilmet: A titok
remélhetöleg segíteni fog és megfogja változtatni a hozzáállásod mindenhez
(Nekem is feltűnt, hogy értelmes vagy, ez mindenképpen pozitívum. :))
Te máshogy öltözködsz, mint mások? Próbáld keresni az okát, hogy miért bánnak így veled.
Szerintem mindenképpen menj gyermekpszichológushoz, ő tudna segíteni abban, hogy (újra) legyen önbizalmad, hogy élvezd az életet, hogy tudd mik az értékeid és légy rájuk büszke, szeresd magad, és hogy hogyan alakíts ki jó kapcsolatokat, barátságokat, hogyan kommunikálj velük. (egyébként szerintem te depressziós vagy, de nem akarok itt diagnózist felállítani, laikus vagyok.)
Az előző kommentár írójának csak annyit szeretnék mondani, hogy igaza van, lehet, hogy az élet nem habos torta -bár én még fiatal vagyok, és igaz, hogy sok mindent még nem éltem át- de a hozzáálláson rengeteg múlik. És az akadályok azért vannak, hogy leküzdjük őket.
A Titok c. filmet pedig tényleg meg kell nézned! : ))
Az valami csodálatos. Persze az is a hozzáálláson múlik...
De hidd el, nem baromság, nézd meg!
Ha elmentél pszichológushoz és vagy javul az állapotod, és még sincs más megoldás, hogy beilleszkedj a mostani iskolád közösségébe, akkor menj át másik iskolába, vagy ha teljesen új környezetet szeretnél, lehet hogy nem ártana máshová költöznöd.
Hát minden jót kívánok neked, fel a fejjel és légy erős! ;)
És ami még nagyon fontos: NÉZD MEG A TITOK C. FILMET!
És olvass,nézz filmeket, hogy eltereld a gondolataidat.
(előző kommentár írója.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!