Segítség, beszél a kerámiakutya! Mit tegyek, hogy elhallgasson?
Figyelt kérdés
Tavaj fonyódon vettünk egy aranyos kerámiakutyát, egy évig tök normál volt, de tegnapelött elkezdett beszélni!! Kezdetben még csak ilyeneket mondott: Szia! meg: Hogy vagy?
Detegnap már teljesen idióta volt és elkezdett dumálni valami alaszkai válságról, meg klausztrofóbiás ruhaszárítóról...
Legutóbb azt mondta, hogy megfázott, és nagyon idegesítö, de föleg lyesztö.
Most épp csöndben van de nem tudom mikor fog ujra megszolalni...
Végülis nem tudom, hogy mit gondoljak...
Mi lenne a teendöm?
#Kerámiakutya
2012. júl. 22. 13:59
1/12 anonim válasza:
Én vennék egy ilyen 10 kg-os kalapácsot és olyan helyre tenném, hogy lássa:
2/12 A kérdező kommentje:
ez jó ötlet!! :D de nem szabad szétütnöm, mert a nagymamám aki messze lakik nagyon szereti, és kinyírna, ha kinyírnám :( ő nem tudja, hogy beszél. és az a legrosszabb, hogy komolyodik a helyzet, most már tv-ből és Forever the Sickest Kids számokból idéz szövegrészleteket...
2012. júl. 22. 15:54
3/12 anonim válasza:
Vegyel egy ugyan olyat, csak egy normalisat, ezt a beszelot meg NYIRD KI!!!
5/12 A kérdező kommentje:
Lanyoknak nem illendö füvezni...de ez mellékes. Megörülök. Egész este nem csak idézte a dalszövegeket, de énekelt is, és remes hangja van. Am sztem perpillanat nem tudok 2és fél orát utazni a balatonig...de nemsokára megyek. Kéne valami ideiglenes megoldás...
2012. júl. 22. 21:21
6/12 anonim válasza:
Énekelj vele.:D vagy utánozd.mármint azt amit mond.Majd idegesíteni fogja és majd kussol.
7/12 anonim válasza:
Szigeteloszalaggal ragaszd be a szajat!
8/12 A kérdező kommentje:
Megprobaltam ismételni amit mondott, de azt válaszolta, hogy nagyon jól csinálom, és hogy rokonok lehetnénk, ez nagyon megilyesztett, a szigetelöszalagot meg átharapja...:(
2012. júl. 23. 16:18
9/12 anonim válasza:
Van kemence nálatok, próbáld meg bedobni mikor nem figyel...
10/12 A kérdező kommentje:
Fuhh, ugy megtenném, csak 2 dolog akadályoz meg, a nagymama, meghogy nincs kemencénk. :( am sztetek megprobáljak összebarátkozni vele?
2012. júl. 24. 00:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!