Lopja a szomszéd netemet! Mit tegyek? :'/
Figyelt kérdés
Wi-Fim van, de állandóan kitalálja jelszót. A legelső jelszavam az internet volt, kitalálta... a 2. jelszavam a wi-fi volt, kitalálta... a 3. jelszavam a jelszó volt, hát azt is kitalálta. Mi az a jelszó amit nem találhat ki? ;'(2012. júl. 20. 23:48
2/17 anonim válasza:
"ne lopd a netem köcsög" legyen ez a jelszó
3/17 anonim válasza:
ha továbbra is ilyen bonyolult jelszavaid lesznek, ne lepődj meg a lopáson:)
4/17 anonim válasza:
:D :D :D
Ilyen jelszavakat nem találhat ki csak úgy. Nem gondoltál még arra h egy besúgó van a közeledben?? :O
5/17 anonim válasza:
Ki gondolná h kamu ebben a topikban...
Am tapasztalat?
Próbáltad beállítani a jelszó jelszavat? :D
6/17 A kérdező kommentje:
5.!:
Nézd már meg a kategóriát! xD
2012. júl. 21. 00:39
7/17 anonim válasza:
De hát miért gond, hogy lopja? Marad neked is. Nem?
8/17 anonim válasza:
A keresztapamnak regen ez volt a jelszava:
12345678
9/17 anonim válasza:
Legyen a jelszó :
"3Dw4rdk1r4ly4ng0lk1r4lY"
Hogyan lehet könnyen megjegyezni?
Arany János, A walesi bárdok című versének első sora, amelyben a magánhangzókat rájuk hasonlító számokkal cseréltem ki, emellett az első és utolsó mássalhangzót nagy betűvel írtam.
10/17 anonim válasza:
:D asdasdasd Ez jó jelszó lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!