Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi a humor? Mitől vicces valami?

Mi a humor? Mitől vicces valami?

Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 14:37
 1/6 anonim ***** válasza:
2012. júl. 10. 14:58
 2/6 A kérdező kommentje:
rosszul fogalmaztam az elején...evolúciós szempontból mi?Miért alakult ki?
2012. júl. 10. 20:17
 3/6 chrishu ***** válasza:
0%
Attól vicces, mert én sz@rtam a Német technkoloógiát
2012. júl. 11. 10:52
 4/6 anonim ***** válasza:
48%
2012. júl. 11. 11:34
 5/6 anonim ***** válasza:
28%

Mitől vicces valami?

ATTÓL H RÖHÖGÖK RAJTA!!!

2012. júl. 11. 18:27
 6/6 anonim válasza:

erre a kérdésre tudom, kicsit későn találtam rá, de csak azért írok ide, mert ha más is megtalálja ezt a kérdést és megnézi a válaszokat, akkor kapja meg ezt az egy normális választ és ne csak azt a wikipédia linket (2x) és még kettő nem vicces (de feltételezhetőleg viccesnek szánt) hozzászólást, evulóciós szempontból nem tudok normális választ megadni, de tudtommal az első megnevettető dolgok között ott volt a kárörvendés, pl.: mikor valaki fejére esik egy kő, vagy egy állat megbotlik...

de szerintem ez lehet a leg elfogadhatóbb válasz: egyszer olvastam egy cikket, ahol azt írták, hogy tudósok, kutatók, vagy ki tudja kik/mik arra az eredményre jutottak, hogy az vicces, humoros, ha a valóságon gúnyolódunk, erre példának felhozhatnám a family guy, a brickleberry, vagy bármelyik társát, mert ott csak abból áll össze szinte minden vicc

és így a végére pedig azt mondom, hogy Szirmai Gergely, ugyanis a Robert De Niro és a Végtelen Péniszviccek videójában ( https://www.youtube.com/watch?v=Mm68lWREhHg) beszél arról, hogy mitől vicces egy vicc, itt felsorolja, hogy vicces mert:

igaz

fáj

pénisz

a vicces, mert igazra feltudnám egy általam kitalált viccet hozni példának: megkérdezi valaki, hogy hol laksz, a válasz: otthon

a vicces, mert fájra nem tudok semmit felhozni, legfeljebb a fárasztó vicceket tudom példának felhozni

a vicces mert péniszre annyit hozzá fűzék, hogy nem feltétlenül kell úgy érteni, hogy azért vicces, mert férfi nemiszerv, hanem azt, hogy vicces a szexuális utalások, félreérthetőségek miatt úgy, hogy nem mondják ki a nemiszerveket, erre példának a nagyfater elszabadul filmje egy egészen jó példa

egy vicc még más miatt is tud vicces lenni, pl.: irónia, cinizmus, fekete humor (bár az utóbbival a legnehezebb egy viccet összehozni), remélem ez egy kielégítő válasz volt még így utólag is

2016. aug. 27. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!