Az éjféli mise az ma, vagy holnap kezdődik?
Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 13:59
2/8 anonim válasza:
Hát ma biztos nem, meg holnap sem.
Majd karácsonykor, december 25-én 0:00-kor. :)
3/8 anonim válasza:
Felteve, ha a papnak, jol jar az oraja.(Elso voltam..) :D
4/8 anonim válasza:
egyértelműen "holnap" mert a mának 23:59:59-kor van az utolsó másodperce, és 00:00:00 az már a következő nap. ráadásul ha belegondolsz a miséket soha nem másodpercre pontosan végzik, legalább is én úgy tapasztaltam. ha pontos akkor is pár másodperccel később kezdődik.
5/8 anonim válasza:
ha pontosan 0:00-kor kezdődik akkor "ma" hisz egy nap 24 óra, de amint egy milliomod masodperel elmúlt elef, akk az mar holnap
6/8 vagyokakilehetek válasza:
ráadásul nem azért éjféli mert pont akkor tartják. hanem mert éjjel tartják. csak az hülyén hangzana hogy éjjeli mise.
7/8 anonim válasza:
Csütörtökön reggel hétkor kezdődik! :D Hát, nem tudtad????
8/8 anonim válasza:
Nálunk példálul 00:30-kor kezdődik. Mégis éjféli mise a neve.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!