Mikor kezdődik az éjféli mise? Ma vagy holnap?
Figyelt kérdés
1/10 Brain Storming válasza:
Ezt csak a jóisten tudja! (Brain Storming)
2/10 anonim válasza:
Hozzánk a szomszéd faluból jár át a plébános, ezért az éjféli mise 11 (azaz 23 )órakor szokott kezdődni. Éjfélkor pedig a székhelyén van az "éjféli mise"
4/10 anonim válasza:
Pont éjfélkor, ostoba. Méghozzá dec-24-én.
5/10 anonim válasza:
te miért ostobázod le?? nem érted a viccet?? akkor magad nevezd annak. amúgy meg az éjfél valóban se ma se holnap!!
6/10 anonim válasza:
ha pontosan 00:00-kor kezdődik akkor holnap
8/10 anonim válasza:
@2009-01-23 12:41
"amúgy meg az éjfél valóban se ma se holnap!!"
Ez hogy lehet? Akkor van egy pillanat mondjuk a szombat és a vasárnap között, amikor se nem szombat se nem vasárnap? Ezt nem értem.
10/10 Zsoleszhaver válasza:
Az éjféli mise mindig December 24-én van. És ugye ha a misére nem pont éjfélkor akarsz beesni hanem pár perccel előbb, mondjuk 10 perccel korábban, hogy ne maradj le semmiről, akkor December 24-ik napján 23óra 50percre kell ott lenned. Pl 2013.12.24 / 23h 50min
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!