Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mesélnétek vicceket?

Mesélnétek vicceket?

Figyelt kérdés
Rossz kedvem van... Vajon megtudtok nevettetni a viccekkel?

2012. jún. 28. 20:43
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/1577 anonim ***** válasza:
100%

- Szeretném, ha mindent tudna rólam - mondja az új titkárnő a főnöknek. - Bevallom, nagyon babonás vagyok!

- Cseppet se törődjön vele! Magának legfeljebb nem fizetünk tizenharmadik havi bért!

2012. júl. 5. 09:23
 262/1577 anonim ***** válasza:
100%

- Ha a főnök vissza nem vonja, amit ma délelőtt mondott, én elmegyek a vállalattól!

- Miért, mit mondott?

- Azt, hogy menjek el a vállalattól...

2012. júl. 5. 09:23
 263/1577 anonim ***** válasza:
100%

Egy fickó üvöltve rohangál az építkezésen.

- Mi történt? - kérdeze tőle a mester.

- Egy tégla ráesett a lábamra.

- Ezért kell így üvöltened? A Józsira tegnap rádőlt az egész fal, és még csak meg se mukkant.

2012. júl. 5. 09:37
 264/1577 anonim ***** válasza:
100%

A cég igazgatóhelyettesének felesége váratlanul betoppan a férj irodájába, és ott találja a titkárnőt a férfi ölében.

A férj pillanatnyi habozás nélkül elkezd diktálni:

- ... és összefoglalva uraim, hiány ide, hiány oda, itt, az irodában nem vagyunk képesek továbbra is egyetlen székkel ellátni a feladatunkat.

2012. júl. 5. 09:38
 265/1577 anonim ***** válasza:
100%

A munkások felfigyelnek rá, hogy a főnök sűrűn elmegy a munkaidő vége előtt, és már nem jön vissza. Elhatározzák, hogy ők sem várják ki a munkaidő végét, előbb hazamennek. Egyikük megy haza, és látja, hogy a főnök kocsija parkol a házuk előtt. Belép a lakásba, és egyértelmű zajok hallatszanak a hálószoba felől, alig tud észrevétlenül visszavonulni.

Pár nap múlva ismét elmegy a főnök, a munkások szedelőzködnek, de emberünk láthatóan maradni akar dolgozni.

- Mi az, te nem jössz haza? - kérdik a többiek.

- Nem, én a múltkor is majdnem lebuktam.

2012. júl. 5. 09:38
 266/1577 anonim ***** válasza:
100%

Munkahelyi mese:

Ült a varjú az ágon, és nem csinált semmit. Arra ment a nyuszika és megkérdezte a varjútól:

- Varjú koma, nem zavarna, ha én is leülnék ide az árnyékba, és egész nap semmit se csinálnék?

- Engem ugyan nem. Ülj csak le és lazíts te is! - mondta a varjú.

A nyuszika így is tett. Leült az árnyékba és nem csinált semmit egész nap.

Délután aztán arra járt a róka, meglátta a lazító nyuszit, és megette.

És a tanulság?

Ahhoz, hogy egész nap csak lazsálhass, nagyon magasan kell ülnöd...

2012. júl. 5. 09:39
 267/1577 anonim ***** válasza:
100%

Főnök a beosztottjához:

- Kovács, ezen a héten már ötödször késett a munkából! Tudja mit jelent ez?

- Akkor már biztos péntek van...

2012. júl. 5. 09:39
 268/1577 anonim ***** válasza:
100%

Egy férfi beül egy taxiba. Elindulnak, később az utasnak eszébe jut valami, előrenyúl, megfogja a sofőr vállát. A sofőr hatalmasat ordít, majd reszketve mondja:

- Ne haragudjon, tudja csak nemrégóta taxizom, előtte a temetkezési vállalatnál voltam sofőr...

2012. júl. 5. 09:40
 269/1577 anonim ***** válasza:
100%

Ül a belga, a német meg a holland építőipari munkás a tetőn, és kicsomagolják a reggelit.

- Már megint kolbászos szendvics! - sóhajt a német.

- Már megint sajtos szendvics! - sóhajt a holland.

- Már megint tonhalas szendvics! - sóhajt a belga.

Másnap megint reggelibontás.

- Már megint kolbászos szendvics! - bosszankodik a német. - Ha holnap is ez lesz, leugrom!

- Már megint sajtos szendvics! - dühöng a holland.- Ha holnap is ez lesz, leugrom!

- Már megint tonhalas szendvics! - mérges a belga.- Ha holnap is ez lesz, leugrom!

Következő napon leülnek megint.

- Már megint kolbászos szendvics! - sóhajt a német és leugrik.

- Már megint sajtos szendvics! - sóhajt a holland és leugrik.

- Már megint tonhalas szendvics! - sóhajt a belga és leugrik.

Az özvegyek zokognak a síroknál.

- Nem értem! Ha tudtam volna, hogy elege van a kolbászos szendvicsből, mást csináltam volna neki - bőg a német feleség.

- Nem értem! Ha tudtam volna, hogy elege van a sajtos szendvicsből, mást csináltam volna neki - rí a holland feleség.

- Nem értem! Mindig saját maga csinálta a szendvicseit! - zokog a belga feleség.

2012. júl. 5. 09:40
 270/1577 anonim ***** válasza:
100%

Egy utazó ügynök becsenget egy házba. Egy kisgyerek nyit ajtót, egyik kezében cigaretta, a másikban egy üveg pálinka.

- Itthon vannak a szüleid? - kérdezi az ügynök.

- Na mégis, mit gondolsz?

2012. júl. 5. 09:41
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!