Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Itt vannak a reptoidok!? Ezt...

Itt vannak a reptoidok!? Ezt mással nem lehet magyarázni!

Figyelt kérdés
Megjöttek! A közvetlen környezetemben vannak! Van szerencsém szemmel tartani pár embert aki körülöttem él, és arra a meggyőződésre jutottam, hogy reptoidok!! Sokszor előfordul, hogy felszáll a kozmikus kerékpárjára, elmegy bal irányba, majd 2 percel késöbb beül az autóba és elmegy jobbra. Ez nem lehet másképp minthogy csillagkapu van a házukban. Kinézetre is elég furcsák, kicsit olyanok mintha hüllők lennének. Szerintetek mit kellene tennem? Meneküljek? Vagy alakitsak helyi megfigyelő és elhárító osztagot? Kivel vehetem fel a kapcsolatot úgy mint a Terminátorban John Conoral tették?

#reptoid #invázió #ők azok #eljöttek.
2012. jún. 24. 09:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nézd meg jobban, hogy véletlenül nem 2-t vettél-e be a reggeli gyógyszerből.
2012. jún. 24. 09:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Zárd magadra a lakást és húzódj meg! Hamarosan megyünk érted! Kitartás!
2012. jún. 24. 09:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de az Elhárítás úgy döntött, hogy feláldozható vagy. Viszlát.
2012. jún. 24. 09:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tehetjük, Ezredes Úr! Senkit nem hagyhatunk hátra! :O
2012. jún. 24. 11:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Hárítsd el őket egy palack felrázott szénsavas ásványvízzel! A jelek szerint az lemarja a gúnyos vigyort a képükről!
2012. jún. 24. 21:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Biztos vagy benne, hogy nem csak a szomszéd kajmánka szökött át a ti kertetekbe?

Ha nem a kajmán a tettes, akkor utasítani fogom a fiúkat, hogy diszkrétebben csinálják.

Mandula ezredes

2012. jún. 25. 11:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem. Ez nem kajmán. Ez nem. Valami más. Ez figyel, feltérképezi a környéket, valamit előkészít. Tekintetében ott a vágy, hogy lerakhassa nyálkás tojásait a bolygónkra.
2012. jún. 25. 19:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy vödör hideg vízzel tudod leleplezni őket. Öntsd a gyanús lény fejére, és ha nem lesz ideges, akkor reptoid.
2012. jún. 25. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!