Dobnom kellene a barátnőm?
Figyelt kérdés
Felhívtam a mobilján. Szaggatott jelzés, ránézek a telómra, az meg kiírja: "A szám foglalt"
Azt hittem szívrohamot kapok. Micsoda szégyentelen ribi! :-/
2009. júl. 6. 03:08
1/20 anonim válasza:
:O :O De nagy ribi! Dobjad! Ki a nyolcadikról, de elotte kotozd ossze a kezeit és a lábait!
2/20 anonim válasza:
szerintem inkább a telefont cseréld le, az olcsóbb, mint egy új barátnőt beújítani :) és ha nem adod meg neki az új számodat, akkor nem is fog zaklatni.....sőőőőt ... ha nem hívod fel, akkor még az sem fog zavarni, ha foglalt :D:D:D
3/20 A kérdező kommentje:
Nyolcadikról nem jó, mert nem tudom elkapni a másodikon, miután már pattant vagy kétszer! :-D
Titeket mégis nem zavarna, ha a csajotok azért nem venné fel mert foglalt a szája valaki más izéje álltal? :-DD
2009. júl. 6. 05:59
4/20 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de az miért baj, ha mással is beszél telefonon? Elég gyerekes vagy, vagy pedig betegesen féltékeny.
5/20 anonim válasza:
Nem is találok szavakat !!! Ez az első eset??? Mert én a legelső ilyen esetben bedobnám a metro alá. Hogy meri a hülye kis lotyóóóóó!!!!
6/20 anonim válasza:
Hm...a pasik ilyenek.Mondjuk a helyedben én is kidobnám.Ez már több a soknál!!!!!Tényleg ribi!
7/20 anonim válasza:
de hülye vagy már neis haragudj meg!
8/20 anonim válasza:
A céda! Állíts rá egy magánkopót. ;)
9/20 anonim válasza:
Szerintem bérelj fel egy bérgyilkost!
Ajánlom Hitman-t:)
Vagy taposs bele 1-2 sörös üveget!
10/20 anonim válasza:
Ha foglalt a szád,akkor úgysem tudsz beszélni,tehát ne telefonálj:))
Egyébként lehet,hogy téged hívott,de a szám foglalt:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!