Mit csinálnál, ha beállítana hozzád Justin Bieber meztelenül?
Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 15:26
11/33 anonim válasza:
8.Ezen szétröhögtem magam. X'D
12/33 anonim válasza:
Hátt...ha úgy állítana be hogy énekli mesztelenül a boyfriendet akor be hívnám és be adnám magam neki hogy járjun k <3
13/33 anonim válasza:
Vagy,ha a lesz maga just is az enyém nótát énekelné..
14/33 anonim válasza:
Direkt ütném,hogy orditson és elszakadjanak a hangszálai,aztán egy pörgő rugással pofán rugnám és a szájába gyömöszölnék egy csomó hashajtót.Aztán lefotóznám,amint tiszta szar és feltenném a képeket a twitterre és a facebookra.
15/33 chrishu válasza:
Megmutatnám neki ezt:
16/33 anonim válasza:
kihivnám a zsarukat hogy egy prostituált áll az ajtóban
17/33 anonim válasza:
Instant agyonb*sznám egy szívlapáttal.
18/33 anonim válasza:
fúj az a ****** meztelenül.. kösz a kérdésedtől egy hónapig nem fogok tudni aludni.
amúgy szólnék chtuchulunak
19/33 anonim válasza:
Letepnem a fejet es a tudejebe hanynek :D aztan letepnem a kezet es addig utnem amig uj feje nem nol ki :)))) amugy szerintem lehet felgyujtanam szerintem szepen egne :D
P.S. Oh, Sleepers tenyleg jo aki linkelte :DD
20/33 anonim válasza:
műf.szt ragasztanék neki.. hamár fiúnak állítja be magát.. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!