Mit tennél haaaaaaaaaaaaaaa.... (? )
Figyelt kérdés
Te lennél Rihanna/Lady Gaga/Hayden Christensen/Miley cyrus/Fluor/SP/Justin Bieber helyében? :DDD
Jah nem véletlenül van humor kategóriába, sok alázást és oltást akarok olvasni, meg égető poénokat! :DDD
2012. máj. 9. 19:05
4/26 anonim válasza:
10 mm - es = Fej = ravasz = meghúz = összees
5/26 anonim válasza:
Minden pénzem egy hatalmas, összefüggő telekre költeném és egész életemben azt kapálnám!
7/26 anonim válasza:
Lady gaga helyében vennék pár ruhát, justin bieber helyében elásnám magam, a többiek helyében megtanulnák énekelni, és rendes számokat énekelnék, olyanokat, amik szólnak valamiről. Miley cyrus helyében felnőnék, sp helyében tánc koreográfiát tanulnék, flour helyében megcsináltatnám a fogaimat!! :)
8/26 anonim válasza:
életem végéig szöges ostorral csapkodnám a hátam, azzal vezekelnék az emberiség ellen elkövetett bűntetteim miatt
9/26 anonim válasza:
Rihanna helyében mondjuk elmennék énektanárhoz, és a hajammaliskezdenék vmit.
Ladygaga. leoperáltatnám a farkát xd
hayden. nemismerem
miley. költeném a zséét :d
fluor. felakasztanámmagam.
sp. lehűteném magam
justin. fejbelőnnii. azonnal :d
10/26 Luca :D <3 válasza:
Ömmm, hát kezdjük úgy, h túl inteligens vagyok ahhoz, h nekik szülessek...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!