Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit tennél ha kiderülne, hogy...

Mit tennél ha kiderülne, hogy te egy földönkívüli lény vagy?

Figyelt kérdés

Mondjuk eddig azt hitted, hogy ember vagy, de most kiderülne, hogy mégsem, akkor mit tennél?

Akiknél esetleg már kiderült, hogy ufók, azok is osszák meg élményeiket!

2012. jún. 11. 19:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Mindenütt jó, de legjobb otthon, ezért igyekeznék mielőbb hazamenni.

Nem kellene tovább az emberi faj hülye kérdéseit hallgatnom, olvasnom arról, hogy mikor fogjuk őket leigázni, megsemmisíteni stb.

Olyan negatívok tudnak lenni, el sem tudják képzelni, hogy azért vagyunk itt, hogy segítsünk nekik megtanulni békében, szeretetben élni egymással. No meg velünk is. Unom már!

2012. jún. 11. 20:53
 12/30 anonim ***** válasza:
Na, hát hogy most itt ennyien egymásra találtunk énekeljük el kórusban az UFO Himnuszt!
2012. jún. 11. 20:57
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csavarj még egy spanglit
2012. jún. 11. 21:39
 14/30 anonim ***** válasza:

Két hónappal ezelőtt édesanyám leültetett a székbe, hogy "beszélnünk kell".

Akkor mesélte el nekem, hogy egy zöld színű, nagy, barna szemű, kb. 110 centis kis lény rámászott az éjszaka, beleejakuált és bumm!...így lettem én. Bár mondta, nem érti, miért nem hasonlítok az igazi apámra, de szerintem a 30 centis dákómat tőle örökölhettem! Tudtommal a Földön ez nem túl elterjedt.

2012. jún. 11. 21:45
 15/30 VaGe válasza:

tuti híres lennék az amcsi filmekre és kőgazdagra keresném magamat :))

és persze én lennék a legnagyobb partiarc meg tuti újragondolnám az életemet :))

2012. jún. 11. 21:48
 16/30 anonim ***** válasza:

Hazamennék, persze ha lenne rá lehetőségem.

Viszont ha a kérését szó szerint értelmezem, csak az derülne ki, hogy UFO vagyok, egyáltalán nem biztos, hogy haza tudnék utazni a szülőbolygómra.

Sőt, az is lehet, hogy az idegen lényeknek csak a DNS-ét küldték a földre, mert azt olcsóbb távoli bolygókra eljuttatni, mint az embereket, akár egy műholdban, vagy nagyon mini űrhajóban elfér többezer egyed DNS-e. Persze kell valami inkubátor-féle, amiből aztán megszületnek a csecsemők, és egy olyan robot, ami fel tudja őket nevelni. De akkor is egy jóval kisebb űrhajóval el lehet indulni. Ha ez így van, és többezer fényévnyiről jöttem, garantáltan nem juthatnék haza.

2012. jún. 11. 22:54
 17/30 anonim ***** válasza:
Kussolnék! Nincs nekem időm, meg pénzem új iratokat csináltatni!
2012. jún. 11. 22:55
 18/30 anonim ***** válasza:
E.T. hazatelefonál...
2012. jún. 12. 00:05
 19/30 anonim ***** válasza:
Azon csodálkoznék, ha kiderülne, hogy a földről való vagyok.
2012. jún. 12. 10:42
 20/30 anonim ***** válasza:
én azon csodálkozom hogy hogy lehet ilyen h*lye kérdést feltenni
2012. jún. 18. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!