Miért fingok állandóan?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért van,de mindig akkor jön rám amikor társaságban vagyok!Megpróbáltam óvatosan kiengedni a démont de olyan büdös volt,hogy a londoni köd az kismiska volt hozzá képest úgy beállt.Még jó,hogy ráfogtam másra,mintha nem én lettem volna,de valami nem oké! :D2012. jún. 7. 19:52
11/18 anonim válasza:
"rohad a belem?" xdxdxdxd egyszerűen ideges vagy vagy görcsölsz társaságban.enged el magad
12/18 lalibetti válasza:
Ha bevernék egyet akkor meg össze szarnád magad hidd el jobb ez így!
14/18 Nevecske válasza:
Biztosan fiú vagy, XD Férfiak.... Szval.nem tudom mit csinálj ne gondolj ráá xD :D
15/18 A kérdező kommentje:
JAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. júl. 10. 16:34
16/18 anonim válasza:
Dugd be a seggedet és ne írj ki a netre ilyen bunkó kérdéseket mert mindenki láthatja !!!
17/18 anonim válasza:
Ne találkozz kettesen senkivel, mert nagyon GÁZ leesz (szó szerint) hogy nem tudod rá fogni!Le fox bukni! :D
18/18 anonim válasza:
hát megvallom őszintén, hogy baromi jót nevettem, ahogy olvasgattam itt a válaszokat na meg persze a nem semmi kérdést :D le a kalappal, már szebb az estém
amúgy szerintem csak sok egészségtelen kaját eszel és azért vannak ezek a bizonyos "fingágyúk" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!