Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért fingok állandóan?

Miért fingok állandóan?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért van,de mindig akkor jön rám amikor társaságban vagyok!Megpróbáltam óvatosan kiengedni a démont de olyan büdös volt,hogy a londoni köd az kismiska volt hozzá képest úgy beállt.Még jó,hogy ráfogtam másra,mintha nem én lettem volna,de valami nem oké! :D

2012. jún. 7. 19:52
1 2
 1/18 anonim válasza:
44%
mert egy fingós bunkó vagy.
2012. jún. 7. 21:21
 2/18 A kérdező kommentje:
any*d!
2012. jún. 7. 21:36
 3/18 anonim ***** válasza:
Étkezésed miatt vagy valami ilyesmi szerintem:D én még magam előtt sem csinálom nem h mások társaságában :D
2012. jún. 7. 21:47
 4/18 anonim válasza:
64%
Értelmes téma XD
2012. jún. 8. 17:15
 5/18 anonim ***** válasza:
39%
Zöldség,gyümölcs kell,meg gabonafélék.A tejtermékeket nemtudod megemészteni.
2012. jún. 11. 10:45
 6/18 anonim ***** válasza:
Hagyd ki az étrendedből a babot,borsót,stb.Szóval mindent,ami puffaszt.Viszont ha társaságban vagy akkor ne engedd el a béke galambot.Vonulj messze a természetbe vagy az illemhelyre mint ahogy azt mások is teszik.Tényleg parlagias dolog társaságban az eregetés.Volt olyan kor amelyikben az illendőség megkívánta étkezés után a büfögést és az eregetést,de már nem élünk ott és abban a kórban.
2012. jún. 11. 14:17
 7/18 anonim ***** válasza:
60%

Jááj hát megetted a babos kőlevesemet!:DDD

további jó fingást kíván:

Babi néni:)

2012. jún. 11. 14:22
 8/18 anonim ***** válasza:

Nos! Ez egy igen komoly probléma. Javaslom az anti-tornádó a végbélnyílásból nevű gyógyszert aminek mellesleg nagyon súlyos mellékhatásai vannak! És mielőtt valamilyen román kereskedőtől megvenné recept nélkül olvassa el az alábbi szöveget:

*

*

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

*

*

Ha tisztába van mindennel akkor nehogy elmenjen orvoshoz és jó drágán megvegye a patikában. Elég ha felmész valamilyen kínai oldalra és olcsón beszerzed.

Köszönöm!

Üdvözlettel: Dr. Senki

2012. jún. 11. 18:53
 9/18 A kérdező kommentje:
Pedig ezek a fingok,nem olyanok mint a többi átlagos...ezek olyanok mint egy ideggáz aki megszagolja annak annyi...rohad a belem? :O
2012. jún. 12. 12:26
 10/18 anonim ***** válasza:
Menjél orvoshoz. [:-)]
2012. júl. 1. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!