Létezik-e Magyarországon nyelvtani nácizmus? Mit szólnátok, ha megalapítanám a grammar nazi pártot?
Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 16:37
2/9 anonim válasza:
Alapítsd meg! Olyan még úgysincs!
5/9 anonim válasza:
Menőnek tartanának skinhead körökben, vagy minek?
6/9 anonim válasza:
Mennyire vagy rasszista egytől tízes skálán?
NEIN!
7/9 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok rasszista, hanem az én gyűlöletem a helyesen írni nem tudó emberek felé irányul.
2012. jún. 1. 12:37
8/9 anonim válasza:
Megértelek. Engem is egyre jobban zavar, hogy egyre szarabb az ország lakosainak helyesírása (még magasabb végzettségű embereknél is). Szégyen, hogy Pistikén kívül már pl. újságírók is egyre többször követnek el egyre durvább hibákat, így sajna még jobban terjed a kór.
9/9 anonim válasza:
Szia. Belépnék.
Pár éve írtam két kiadónak, és az egyikük alkalmanként korrektori munkákkal bíz meg, tisztességes fizetéssel.
Nagyon aggaszt a sok "mocskos" szöveg, tele elgépelésekkel, elvi hibákkal, el nem olvasott (vagy annak hitt) mondatokkal.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!