Egy atomreaktort szeretnék építeni! Hol tudok valami sugárvédelmi felszerelést venni hozzá itt Sopronban?
Idefigyelj, ha jól megépíted azt a gépet akkor nem lesz vele gond, akkor nincs szükség ilyesmire.
Én csináltam egyet tavaly, mert utálom ha áramszünet van, és ha jól megcsinálod a gépet akkor elmegy párszáz évig.
Használj sok szigetelőszalagot (sárga zöld csíkos) és sziloplasztot is, meg tömködd ki a réseket zsepivel, meg a nagyobbakat kispárnával. Aztán ha még kell belenyomhatsz purhabot is.
Neked nem kel semmi akkor, a csajodat takard le egy vizes trülközővel, max még egy hegesztőpajzs, de az télleg csak csajoknak meg melegeknek való...
Írj ha kész!
A gyógyszertárban láttam azt a marslakócskák nevű gyerek vitamint ha beveszel kettőt olyan védő réteged lesz hogy 1 km-es körzetben nem lesznek pedofilok úgyhogy nyugodtam megépítheted.
De kérhetek neked beutalót a pszihológushoz is az kevesebb idő és pénz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!