Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Egy atomreaktort szeretnék...

Egy atomreaktort szeretnék építeni! Hol tudok valami sugárvédelmi felszerelést venni hozzá itt Sopronban?

Figyelt kérdés

#atomraktor
2012. máj. 29. 23:36
 1/6 anonim ***** válasza:
A Tescoban.
2012. máj. 29. 23:40
 2/6 anonim ***** válasza:
A Lidl-ben most akciós
2012. máj. 29. 23:45
 3/6 anonim ***** válasza:
A sörgyár utcájában van egy jó munkavédelmi bolt, a vigadó (vagy minek hívják) oldalán. Menj be és ott is mondd el a problémádat, hátha tudnak adni valamit a pult alól. Vagy valami hidegháborús elfekvő készletből... :P
2012. máj. 30. 08:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Sugárvédelmi felszerelés? De punci vagy! Én anélkül csináltam és ugyan zölden világítok azóta a sötétben, de tök jól jött a harmadik kezem. Nemsokára teljesen kínő a negyedik és utána egyszerre két gitáron is tudok majd játszani.
2012. máj. 30. 13:05
 5/6 FVG ***** válasza:

Idefigyelj, ha jól megépíted azt a gépet akkor nem lesz vele gond, akkor nincs szükség ilyesmire.

Én csináltam egyet tavaly, mert utálom ha áramszünet van, és ha jól megcsinálod a gépet akkor elmegy párszáz évig.

Használj sok szigetelőszalagot (sárga zöld csíkos) és sziloplasztot is, meg tömködd ki a réseket zsepivel, meg a nagyobbakat kispárnával. Aztán ha még kell belenyomhatsz purhabot is.

Neked nem kel semmi akkor, a csajodat takard le egy vizes trülközővel, max még egy hegesztőpajzs, de az télleg csak csajoknak meg melegeknek való...

Írj ha kész!

2012. máj. 30. 23:07
 6/6 anonim ***** válasza:

A gyógyszertárban láttam azt a marslakócskák nevű gyerek vitamint ha beveszel kettőt olyan védő réteged lesz hogy 1 km-es körzetben nem lesznek pedofilok úgyhogy nyugodtam megépítheted.

De kérhetek neked beutalót a pszihológushoz is az kevesebb idő és pénz!

2012. jún. 1. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!