Hány kg-os felszerelést kell cipelnie egy tűzoltónak?
Figyelt kérdés
Láttam olyan versenyt tűzoltóknak (de lehet hogy csak szintfelmérő volt), hogy egy bizonyos tömegű felszereléssel kellett felfutni a tizedik emeletre és vissza időre.
Csak azt nem tudom hogy hány kg.
2011. febr. 19. 20:15
1/1 anonim válasza:
Hát egy légző az 18-20kg körül szokott lenni (acélpalackos 25-30kg!), bár fajtánként pici eltérés lehet még benne. A bevetési ruha az szintén fajtánként változó súlyú, de kb. 4kg-nak mondható. A sisak, hát az olyan 1kg körül lehet max. ezt még nem mértem le. :D Plusz még rá a kötelek, meg a kis kellékek, meg a csizma. Hát nem könnyű az biztos, de ez az egyik legszebb hivatás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!