Itt megfogsz találni vajon? :D
1/12 anonim válasza:
Szia Jövőbeli Barát. Igen megtaláltalak. Én vagyok az, drága barátod a múltból. Nem értettem eleinte, hogy s mint kell eme szerkezeten csapkodni a billentyűket, mert az írógépezethez képest igen halk. Neked mi a véleményed?
Üdv, Múltebli Barát!
2012. máj. 25. 22:43
Az átfogalmazás nem segített. Talán ha külön írnád: meg fogsz, meg tudsz... akkor az segítene.
A meg- ugyanis a találni szóhoz tartozik.
2012. máj. 25. 22:47
3/12 A kérdező kommentje:
,Csővi visszamarad tesóm :D elöször is szerintem ne toljál ilyen üdv meg hasonló dumákat ez k**va gáz má most itt...:/ mi itt plazmát tolunk me az a menő... amúgymeg ha benyomatod az eccavú képeséged akkor nem még írógépen is tudsz ide nekem választ tolni ha annyira ahoz szoktál.;D Majd üziz hogy okéba vagy.e
4/12 anonim válasza:
Drága Jövőbeli Barátom!
Először nem értettem mit írtál. Kissé rezignált is lettem tőle, de végül Újnyelvátalakítót használva megértettem, hogy mit szerettél volna közölni. Még mindig vannak homályos foltok, például mit takar az hogy "plazma"? Tudtommal az egy biológiai kifejezés.
Üdv, illetve...cső???! Múltbeli barátod.
2012. máj. 25. 22:51
5/12 A kérdező kommentje:
A plazma az egy gyerek aki azt hiszi hogy jó de nem. nagy egos csávó. na akkor most bocsi hogy összezavartam a fejedet nem akartam tesó:/ remélem nem lesz öri hari sose bocsi érte...a csőt majd később mondanám el ez ilyen face to face téma tudod.Amúgy meg ha nagyon bezavartalak volna akkor majd veszek neked egy V nyakút meg egy ülepest és már mehetünk is az arénába mert akkor már jók leszünk tesám <3 na szeretés meg béke van.
6/12 anonim válasza:
Rendben, bár nem értem ezt az arénás dolgot. Minek mennénk gladiátorok közé? Ráadásul az úgynevezett ülepes gatya szókapcsolatnál hibát jelez az Újnyelvátalakítóm. Ez most valami tréfa, barátom? Örvendek hogy már béke van. Maradjon is így örökre, nem kell több háború. További szép estét!
2012. máj. 25. 23:02
7/12 A kérdező kommentje:
az ülepes gatyát úgy tudnám leírni hogy megérsd drága régi tesóm hogy van egy nadrág ami nagy rád és beleszartál ezért lehúz az alja.Amúgy meg sajnos van háború a facebookon még néha nagyon komoly bökésháború van ez néha csillapodik majd újra felszínre jön.
8/12 anonim válasza:
Kedves Jövőbeli barátom, ez az imént említett ülepes gatya undorítónak és büdösnek hangzik, szerintem be kéne tiltani. És nem tudom, hogy hol van az a Facebook, de az Antantnál biztos nincsen jobb fegyverkészlete. Ebből következtetve nem lehet annyira súlyos a helyzet, mint egykor az én időmben. Mi az a bökés? Hasonlít az atombombához? Üdvözöllek, Jövőbeli Barát.
2012. máj. 25. 23:08
9/12 A kérdező kommentje:
Múltbeli tesóm. a bökés az olyan hogy oda mész a másik mellé és megnyomod őt a mutató ujjaddal. Igazából majdnem olyan mint az atombomba nagyon durva dolgokat tud művelni az emberekkel.
10/12 anonim válasza:
Nem hangzik valami borzalmasan. Viszont most hívtak ezen a Nokia feliratú masinérián és indulnom kell vissza az 1800-as évekbe. További sikeres életet kívánok!
Szívélyes és minnél hamarabbi viszontlátásra: Múltbeli barátod.
ui.: Vigyázz azokkal a bökdösőkkel. Utánaolvastam, és durva dolgokat láttam.
2012. máj. 25. 23:16
Kapcsolódó kérdések: