Larra98 kérdése:
Szerintetek lehet találni diákmunkát egy 13 évesnek?
Figyelt kérdés
szeretnék pénzt gyűjteni és dolgoznék is érte a nyári szünetben. de nemtudom, hogy találok-e olyan helyet, ahol dolgozhatnék.a neten utána néztem, de nemigazán volt semmi...szerintetek hogy kereshetnék egy kis pénzt?2012. máj. 6. 15:18
2/6 A kérdező kommentje:
baazdmeg..-.-"
2012. máj. 6. 19:10
3/6 anonim válasza:
Bocs... Manapság még felnőttnek is nehéz munkát találni, nem hogy neked. Max. ha ilyen kemény paraszt munkát végeznél a mezőn. De szerintem az nem éri meg.
4/6 anonim válasza:
nemhiszem...amúgyis csak 15-től lehet dolgozni,én 15 vagyok de még így se találok...:/ mindenhova kell ilyen-olyan tapasztalat és így el se lehet kezdeni...
5/6 anonim válasza:
Törj diót és add el apukáddal egy közeledben lévő pékségnek, cukrászdának! Nekem bevált! 1500forintot simán lehet kapni kilójáért! Akár nálatok vagy mamádnál vagy bárhonnan szedj össze jó sokat és már mehet is a törés egy jó zene mellett 😃 necces meló de ennyi idősen nem sok mást találni :(
6/6 anonim válasza:
valamint a szórólapozás is jó kis munka és füzetnek is érte! Ennyi idősen azt már lehet kezdeni! Ezzel kapcsolatban postán lehet jelentkezni😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!