Hisztek a WOW hatalmában?
Figyelt kérdés
Mikor elindítom reggel van, mikor bezárom este van. Mitől van ez? Ti is hisztek a WOW misztikus hatalmában?2012. máj. 21. 11:11
1/6 anonim válasza:
Ha ezzel játszanál, le tudnád írni pontosan a nevét.
2/6 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=Di9DBFoIR9M az ilyen emberek akik egésznap előtte függnek kb ennyit érnek
3/6 halibel válasza:
Előző, jaj, nemár.
Nem szoktam vele játszani, de nem nézem le.
Mindenkinek van valami hobbija.
Nekem pl az anime, nekik a wow, és ezt nem kell lenézni, kifigurázni.
Mellesleg ezektől a kérdésektől agy f.szt kapok. És nem hiszek a hatalmában -.-.
5/6 anonim válasza:
nem mindegy hogy szereted-e az animéket és megnézel belőle 1-2t egy nap vagy egy héten, vagy felkelsz 6kor és 10kor jössz el a géptől, teljes antiszocializációban...amúgy is egy ilyen kérdést nem is értek. ezzel vagy trollkodni lehet ,vagy valaki komolyan egy rossz játék agymanipuláló hatása alá került, remélem az első inkább.
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!:
Csak nagyon ritkán WoWozok, mert nem nagyon értem a játékot. Viccnek szántam a kérdést. Erre az oldalra a legtöbben trollkodni járnak, nem értem miért pont a humor kategóriában veszed komolyan a kérdéseket.
2012. máj. 21. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!