Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hisztek a WOW hatalmában?

Hisztek a WOW hatalmában?

Figyelt kérdés
Mikor elindítom reggel van, mikor bezárom este van. Mitől van ez? Ti is hisztek a WOW misztikus hatalmában?

2012. máj. 21. 11:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha ezzel játszanál, le tudnád írni pontosan a nevét.
2012. máj. 21. 11:40
 2/6 anonim ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=Di9DBFoIR9M az ilyen emberek akik egésznap előtte függnek kb ennyit érnek
2012. máj. 21. 12:01
 3/6 halibel ***** válasza:

Előző, jaj, nemár.

Nem szoktam vele játszani, de nem nézem le.

Mindenkinek van valami hobbija.

Nekem pl az anime, nekik a wow, és ezt nem kell lenézni, kifigurázni.

Mellesleg ezektől a kérdésektől agy f.szt kapok. És nem hiszek a hatalmában -.-.

2012. máj. 21. 12:30
 4/6 anonim válasza:
LOW KOCKA.... xD
2012. máj. 21. 13:14
 5/6 anonim ***** válasza:
nem mindegy hogy szereted-e az animéket és megnézel belőle 1-2t egy nap vagy egy héten, vagy felkelsz 6kor és 10kor jössz el a géptől, teljes antiszocializációban...amúgy is egy ilyen kérdést nem is értek. ezzel vagy trollkodni lehet ,vagy valaki komolyan egy rossz játék agymanipuláló hatása alá került, remélem az első inkább.
2012. máj. 21. 14:10
 6/6 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!:

Csak nagyon ritkán WoWozok, mert nem nagyon értem a játékot. Viccnek szántam a kérdést. Erre az oldalra a legtöbben trollkodni járnak, nem értem miért pont a humor kategóriában veszed komolyan a kérdéseket.

2012. máj. 21. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!