Ha én azt hazudom, hogy letagadom, hogy te azt mondtad, hogy ő nem hazudik, akkor ki mond igazat?
Figyelt kérdés
És lehet rá válaszolni... :)2009. jún. 25. 23:26
1/11 timido válasza:
hát ő, és én, mert én elmondtam hogy nem hazudik, de te azt hazudod, hogy letagadod, hogy én azt mondtam, hogy ő nem hazudik. :)
3/11 anonim válasza:
Köszönöm,nem!
Eltévedtem a 3. vesszőnél xD
5/11 anonim válasza:
A franc sem tudja, nem vagyok én képviselő a parlamentben:))
6/11 anonim válasza:
te biztos nem, mert azzal kezded, hogy hazudsz:D
a többit nem lehet eldönteni:D mert én azt mondom, hogy ő nem hazudik, de lehet, hogy hazudik és akkor én is hazudok
7/11 anonim válasza:
mindannyian igazat mondtok.
ÉN-tagadás tagadása= állítás tehát én azt állítom hogy...
te mondtad (feltételezvén hogy igazat mondasz)
Ő nem hazudik,tehát ő is igazat mond.
8/11 anonim válasza:
Az, aki azt állítja, hogy nem vagy ép, apám xD
10/11 anonim válasza:
Sszóval Ő nem hazudik... És én ezt is állítom--> szóval Ő és Én nem hazudunk..! Te viszont azt hazudod (feltételezem nekem)hogy letagadod. ebben az esetben asszem Te hazudsz (inkább csak füllentesz)... de mi van akkor ha Te nem Te vagy hanem Én...Én meg nem Én hanem Te esetleg Ő... És mivan akkor ha ez a három tudathasadásos elmebeteg dilibogyó nem is Mi vagyunk hanem Ők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!