Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért is nem tudtam ma elmenni...

Miért is nem tudtam ma elmenni horgászni?

Figyelt kérdés

Hali, most megosztom veletek miért nem tudok menni ma horgászni.

Egy üszkösen nagy, sőt bő hurikán száguldott át a falunk felett. Ez a hurrikán egy vírust hordozott magával, mindenkinek üszkösödik a nemi szerve. Már mindenki meghalt a faluban, csak a barátom és Én maradtunk életben, kicsit parázunk mert gépfüggők vagyunk, szerintünk nemsokára az áram is lekapcsol, mert nincsenek karbantartók. Kint csatornapatkányok futkároznak, ha kimegyünk akkor is csak lángszóróval tudunk, oszlatni kell őket. A házba nem tudnak bejönni, mert oroszlánt tartunk az ajtó előtt.

Mint mondtam, mindenkinek üszkös a nemiszerve, igen, így van, ez a vírus Madagaszkárról származik, ott a törpe makákók szenvednek hasonló betegségben, nekik a fityma rész, a végbél, majd gyomori rész üszkösödik, majd elhal.

Az utcákon nemiszerv darabok, maradványok hevernek, a patkányok folyamatosan azokat cincálják.

Kevés itthon a kaja, a span egy baltával áll az ajtó előtt, hogy a befelé tartó nemihangyákat szarrá üsse.

9:47 van, a patkányok elhúzódtak, ÓÓóóó ne, egy órásmamut, aminek üszkös lábkörmei vannak éppen a ház felé tart!

Gyorsan elő a permetezőt, fossunk bele, majd porlasszuk szemen, igen, ez hatásos! A mamut egyből alkotóelemeire vált, WTF?!??! Fekete Lacibá kopog az ajtón!

Span beengedi, kicsit már üszkös neki is, de nem gáz.

Az elhullajtott nemiszervekkel szeretnénk harcsát fogni, ez megoldható?

2012. máj. 13. 09:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon ráérsz, kisfiú?
2012. máj. 13. 10:05
 2/4 A kérdező kommentje:
16évesen mondhatom magamat fiúnak, kicsinek nem igazán ;)
2012. máj. 13. 10:59
 3/4 anonim ***** válasza:

De tudod, a méret a lényeg xD

Amúgy ha most kinézel az ablakon, talán rájössz hogy a való világ nem feltétlenül egyezik meg a virtuális valósággal: az ég vakítóan kék, a réten Jason és Freddie éppen pillangókat kerget, aztán ha jobbra nézel pedómaci... inkább ne nézz jobbra

2012. máj. 13. 16:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor már késő. Ezt 10-kor írtad, mostanra már a csatorna patkányok egész alagútrendszert építettek ki a ház alatt. Az oroszlán csak a frontális támadás ellen véd.

Mivel ha a házban maradtok 100% a halálozási arány. Tankoljátok fel a lángszórót, és irány a legközelebbi működő jármű és tűnjetek el onnan amíg még lehet.

2012. máj. 13. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!