Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Apámat meg szeretném viccelni...

Apámat meg szeretném viccelni valamivel, ötletek?

Figyelt kérdés
mostanában nagyon vicces kedvében van az "öreg"és hát poénkodik drága fiával velem,úgyhogy úgy gondoltam most már vissza jár 1 kicsi,és hát kéne valami "lájtos"poén ,ami azért belefér a tűréshatárba.
2012. máj. 11. 16:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
azzal nem szívasd hogy meleg vagy!! Azért az tényleg durva lenne de amiket ezen kívül írtak azokat kipróbálhatod :-)
2012. máj. 11. 23:09
 12/15 anonim ***** válasza:

Cukortartóba tegyél sót, és a sótartóba cukrot. Ez még elfogadható.

Illetve én még úgy szivattam az öreget, h betettem az állólámpába egy tűzvörös égőt, a sima helyett. Este, amikor olvasni akart, ugyebár felgyújtotta... xD Nagyon megijedt. Először azt hitte, hogy kigyulladt. xD

2012. máj. 11. 23:44
 13/15 A kérdező kommentje:
xD
2012. máj. 13. 04:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Rakj nejlon a budira és amikor rápisil vissza fröccsen !! :D:D:D este amikor nem figyel nagyon üthet.:D
2012. máj. 27. 16:26
 15/15 A kérdező kommentje:
á az sok lesz,azé megver:Dde szerintem az ajtóra fogok tenni aztán belemegy az jó lesz szerintem,pláne munka után kicsit idegesebb is lesz xD
2012. jún. 2. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!