Hogyan tudnám meg viccelni a haverokat valamivel sötétben?
Figyelt kérdés
elég félősek a sötétben és ara gondoltam hogy meg kéne viccelni őket de úgy hogy ne tudják hogy én voltam. Valami olyasmi kéne hogy egy oviudvaron szoktunk kempeleni és ott elég sötét van és általában attól félnek hogy jön valaki és elkezdenek futni át a kerítésen és hogy éni ott legyek velük és ne gyanakodjanak rám ezért kéne valami jó kis terv valami ember ami mozog vagy valami ilyesmit kellene.2011. jún. 23. 11:58
1/5 anonim válasza:
mikor nem figyelnek dobj egy követ,kavicsot egy bokorba vagy valahova h zajt csapjon. Vagy akár mond azt h láttál vmi alakot egy baltával :D
2/5 anonim válasza:
Mondd meg hogy láttad a kisértetit,pont olyan volt mint Ő.
3/5 konnerth válasza:
Mond hogy elmész egy sárgát dobni majd amikor úgy látod hogy nem látnak akkor kiáltsd el magad valahogy igy: SEGÍÍTSÉÉÉÉÉG!!!!!!!!!!...és próbálj meg eközben minél nagyobb hangzavart csinálni egy bokor mellett mintha ütnétek egymást vagy valami ilyesmi...ha meg nem mennek oda segíteni mert inkább össze kuporodva várják a "halált" (xD) akkor valami szét tépett ruhában menj vissza hozzájuk és adj be nekik valami hülye szöveget hogy el kell tűnnötök onnan meg ilyenek. Ha meg netán mennek segíteni akkor nemtom...:D...de sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!