Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Neked milyen fajta a hónaljkut...

Neked milyen fajta a hónaljkutyád?

Figyelt kérdés
Nekem fajtiszta bernáthegyi, csak az a baj, hogy nagyon büdös, és a dezodor se segít. :( Esetleg valami praktika hónaljkutya szájszag ellen?
2012. máj. 11. 08:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
puli, de ha megnyírom akkor csivava:P
2012. máj. 11. 08:24
 2/11 /Anita_'94/ ***** válasza:
Xoloitzcuintle :D
2012. máj. 11. 08:36
 3/11 anonim ***** válasza:

Nyírd le, és rögtön megoldva a szag, meg aztán nyáron nem is nagyon szép látvány mikor valaki felemeli a karját és Csubakka befigyel.

Másrészről meg, jó hogy a szőrnek védelmi funkciója van, és ha nem szeretnéd kopaszra nyírni akkor ollóval vágd le egy két centisre, és dezodoráld, akkor is elmúlik a szag.

Mert azért lesz büdös, mert ahogy izzadsz, mert ugye dezodorral is izzadunk, hogy a fene enné meg, neked a nagy szőrökön megállnak a cseppek és erjedni lezdenek (most nem jút eszembe értelmesebb szó).

Vagy a másik, törölgesd gyakran, a mai világban és főleg nyáron nem gáz, ha valami nedves törcsivel, vagy tisztasági kendővel betörörlsz :)

2012. máj. 11. 12:09
 4/11 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy a bernáthegyik meg nem néznek ki jól szőr nélkül :(
2012. máj. 11. 12:12
 5/11 anonim ***** válasza:
komondor, g*ci!
2012. máj. 11. 14:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Az enyém rotweiler és ha le akarom nyírni, visszaharap.
2012. máj. 11. 17:51
 7/11 tetris ***** válasza:

Mi a fenéért kéne már lenyírni? Azért, hogy amikor elkezd nőni, akkor vakarózni kelljen?

Jó az a kis hónaljkutyus. Esetleg ha nagyon bedurvul a helyzet, egy kicsit fazonírozhatod. De tök kopaszra, mint egy csiga, hát szerintem nem kell.

2012. máj. 11. 19:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Az enyém kínai kopasz. Én az enyémet minden nap fürdetem, nem büdös. A te kutyád szájszaga ellen dentastix-et javaslok. Pedigré is jó lesz. Veszel kettőt minden reggel, egyet-egyet bedugsz a hónod alá, odaszorítod, azzal egész nap ellesz a kutyus. Mint a szivacs magába szívja a kellemetlen szagokat. Csak vigyázz, hogy ki ne essen. Estére, fürdetéshez kell csak kivenni.
2012. máj. 12. 11:25
 9/11 A kérdező kommentje:
köszi :) kipróbálom XDD
2012. máj. 12. 19:01
 10/11 anonim ***** válasza:
:DDD megelőztek:/ Én is azt akartam írni, hogy az enyém kínai kopasz:D
2012. máj. 24. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!