Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Egy rossz álom?

Egy rossz álom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt álmodtam, hogy volt 1 fürt szőlő, ami lebegett.. Az egyik szem belebújt a laptopom USB portjába, a laptop meghalt, majd beleugrott a WC-be. A WC Letépte a WC-papír gurigát, ami valahogyan DonaldKacsa szájába került, ami elteleportált a helyi hentes boltba, ahol egy nagy bárd az életét oltotta. Utána füstöltkolbászok jártak táncokat, majd a takarítópartvist magukévátéve tovább ugráltak a kijárati ajtó felé, ahol egy csatornapatkány rájuktámadt, majd egy nagy pitbull rátapasott a patkányra, melynek belei befestettél a kolbászok külsejét, amik ijedtükben beleestek egy nigériai házába, majd ott találkoztam Chuck Norissal, akinek a fülcimpája esőtáncot járt.

Szerintetek kell orvos? : /

2012. máj. 9. 18:51
 1/4 anonim válasza:
Érdekes én pont ugyanezt álmodtam... én elmentem, azt mondták hogy gyógyíthatatlan és mostantól mindig ezt fogom álmodni.
2012. máj. 9. 18:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ezt álmodtad, akkor valószínű. De ha csak kitaláltad, mert unatkozol, akkor inkább töltsd az időt valami hasznosabbal. :)
2012. máj. 9. 18:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Ferike, olvasod?
2012. máj. 9. 20:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Hm, az álmoskönyv azt mondja, lehetséges, hogy az életedben bekövetkezett változás miatt van. Vettél mostanában kan disznót?
2012. máj. 9. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!