Nem találom! Hova tehettem? Fontos!
Figyelt kérdés
2009. jún. 21. 19:43
31/33 anonim válasza:
Kerested már az istállóban ??
32/33 anonim válasza:
Szerintem, megdoglott. Pont most mentem at rajta egy traktorral. Tuti nem el, mert a bele is kifroccsent.:)))...de varj csak...ja nem,... ez a szeme.
De karpotlasul odaadom az en kis tehenemet...Jo. Van olyan szep mint egy lo, plane a Tied, ahogy it fekszik artatlanul...meg bimboja is van neki...meg sokkal nagyobbat kreal mint a lo...szoval: budosebb, tobbet zabal, k.lassu, lusta, de igen is nalunk vannak a legszebb tehenek, es nekunk vannak a legjobb vizilabdasaink, es BORSODI. Az elet habos oldala.:)))))
33/33 anonim válasza:
Nálam van:P elvettem:P túl szép hogy nálad legyen:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!