Hova a francba tehettem? Sehol nem találom!
Figyelt kérdés
Könyvtárból kivettem a sims2-t dvd-n, most vissza kéne vinnem, egy napja keresem, de sehol sincsen!!!2009. aug. 4. 14:00
1/6 anonim válasza:
a gép/ps lejátszójába... fiókba, gépre, ágyalá, szekrénybe, dvd filmek közé, hosszabbítsd meg...
2/6 anonim válasza:
Ha Nő vagy, a retikülödben van:)
Már tegnap bekészítetted!
3/6 anonim válasza:
Hoppá! Erről jutott eszembe, hogy én is tartozom két könyvvel a könyvtárnak, már rég vissza kellett volna vinnem. Tuti fogok büntetést fizetni.
4/6 anonim válasza:
Ott keresd, ahova tuti nem tetted! Én is a leglehetetlenebb helyeken szoktam megtalálni a dolgokat. Múltkor a kocsikulcsot tettem a hűtő zöldségrekeszébe a hazahozott paradicsommal együtt. Volt szentségelés, mert majdnem elkéstem a munkából.
5/6 anonim válasza:
az én trükköm: el kell felejteni és elkezdeni keresni valami mást. Akkor tuti hogy mindig azt találom meg, amit előzőleg kerestem. A másik, hogy leülök egy forró teával és elkezdem végig gondolni részletesen az egész történést, hol használtam utoljára, mit csináltam vele, bele kell ásni magunkat nagyon részletesen, minden előzménybe és egyre több részlet fog eszedbe jutni, minél tovább gondolkodsz. és majd hirtelen beugrik. de addig nem szabad másra gondolni!
6/6 anonim válasza:
a legdurvább dolog az volt, amikor a gyerek a távirányítót betette a videó kazettatartójába. Egyszer pedig a mama slusszkulcsát az ő kisautójának a felnyitható ülésébe, ezek logikus dolgok, de mire mi megtaláltuk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!