Tortent veletek valami humoros?
Figyelt kérdés
en olyanra gondoltam, hogy nem ilyen pasikkal vagy valami, hanem amit be lehet irni, egy irodalom fogalmazasba :D.2012. ápr. 23. 18:08
1/2 anonim válasza:
Törtent mar olyan velem hogy a kerekpar lanca bekapta a nadragom szarat es mire kiszedtem elszakadt es nyakig olajos lettem. Total ugy neztem ki mint egy guberalo. Egö volt de vegül jot nevettem magamon. Mert igy kellett vegig tolnom a kerekpart az utcan több meteren at az otthonomig.
2/2 anonim válasza:
Ma a barátom közölte, hogy nincs szüksége munkára. Megélhetésképp füvet árul. Vagy gipszkartonoz. Még nem döntötte el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!