Mi volt a legviccesebb tanári beszólás amit idáig hallottatok a suliban?
Pl nekem az volt, mikor egyik osztálytársam egy filctollal játszott órán a padon, és próbálta a kupakján kiegyensúlyozni, de az mindig eldőlt. Erre a tanár azt mondja neki: "Na mi van, még ezt sem tudod felállítani?"
:D enyhén kétértelmű...
A másik meg az, mikor egyik csajnak elkezdett órán vérezni az orra, és egy zsebkendőt tett az orrához, ami csupa vér lett. Végül kikérezkedett a WC-re, és mikor kiment a tanári asztalhoz és kérdezte, hogy kimehet-e a tanár ezt mondta neki: "Na mi van? Vérzel alul felül?"
:D :D :D
Nálam olyan volt hogy még
most is beszarok ezen XDDD
Matekórán volt olyan hogy mondtam a választ és akkor mondtam hogy de én azt hittem... Erre a tanár -hinni a templomban kell
erre én akarni meg a wcben !!!! XD
Uccsóelőtti vagyok:
Matektanárom ezt mondta: Fiam, magad alatt ásod a fát!
meg órán az egyik gyerek megevett egy kenyeret mire a tanár: Angyalkám, hová tűnt a kenyér????
Törin: És a bizánci birodalom miatt után.
Ja, meg ma a matektanár, lerakott dolgozatkiosztáskor nekem még egy lapot, majd megkérdezte hogy kerül az oda.
Mondtam h ő tette ide, óra végén amikor viszaszedte, megkérdezte hogy mér volt két dogám AÚÚÚ
haverom nem csinálta a feladatot infón, játszott a neten vmi parkouros játékkal amit az egérrel kellet húzni vagy mi..
erre a tanár megszólalt: Yx, a farkadon húzogasd a bőrt, azzal játszáll csináld a feladatot :DD xD
majd beszartunk :DD xD
jah meg.... :Dbeszélgettünk orán, és a matektanárom nagyon magas :D
osztitársam: Xy bácsinak nagyon nagy koporsó kéne!!
én: gazdaságosabb lenne ha elhamvasztanák, és otthon tartanák.
Tanár: Köcsögök!(de ő is röhögött :D )
vicces volt nagyon az egész osztály röhögött ^^:D
Ne nyögj, azt az ágyban kell
ELEGEM VAN A K*RVA BOCSÁNATKÉRÉSEITEKBŐL!!!!
Ki a rák akasztotta le azt a f*szt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!