Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi volt a legviccesebb tanári...

Mi volt a legviccesebb tanári beszólás amit idáig hallottatok a suliban?

Figyelt kérdés

Pl nekem az volt, mikor egyik osztálytársam egy filctollal játszott órán a padon, és próbálta a kupakján kiegyensúlyozni, de az mindig eldőlt. Erre a tanár azt mondja neki: "Na mi van, még ezt sem tudod felállítani?"

:D enyhén kétértelmű...

A másik meg az, mikor egyik csajnak elkezdett órán vérezni az orra, és egy zsebkendőt tett az orrához, ami csupa vér lett. Végül kikérezkedett a WC-re, és mikor kiment a tanári asztalhoz és kérdezte, hogy kimehet-e a tanár ezt mondta neki: "Na mi van? Vérzel alul felül?"

:D :D :D

2012. ápr. 22. 20:47
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
80%

Nálam olyan volt hogy még

most is beszarok ezen XDDD

Matekórán volt olyan hogy mondtam a választ és akkor mondtam hogy de én azt hittem... Erre a tanár -hinni a templomban kell

erre én akarni meg a wcben !!!! XD

2012. jún. 22. 20:34
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy ez így nem tűnik olyan viccesnek de azért leírom: Szóval az osztályban néha előfordult , hogy a tanárt le tanárnőztük ( vagy fordítva)és egyszer amikor az egyik osztálytársam (FIÚ) tanárúrnak hívta a matektanárnőnket egy ilyen párbeszédet hallottunk tőlük:-tanárúr! -Igen Rózsika?
2012. jún. 23. 23:18
 23/29 anonim válasza:
67%
XDDDDDDD Ez De Nagy XdXdXdXDXD
2012. jún. 26. 14:25
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Napköziben egy gyerek (fiú) rossz volt, és a tanár úgy fogalmazta meg azt h nagyon a napköziből kirúgás zélén áll h : Hé, fiam! Nagyon kifelé áll a rudad! Csak ugy szakadtunk! Meg az énektanárunk: Nem bírtok elénekelni egy sor szolmizációt, cseszdmeg! xD
2012. nov. 12. 20:31
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Az volt hogy én voltam a hetes, és megszoktam hogyha tanár van bent mindig köszönök.. és jelentés helyett elkezdtem "Jó napot kívánok" erre a tanár "Jó napod neked is" és mindenki röhög XD
2012. nov. 12. 22:02
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Uccsóelőtti vagyok:

Matektanárom ezt mondta: Fiam, magad alatt ásod a fát!

meg órán az egyik gyerek megevett egy kenyeret mire a tanár: Angyalkám, hová tűnt a kenyér????

Törin: És a bizánci birodalom miatt után.

Ja, meg ma a matektanár, lerakott dolgozatkiosztáskor nekem még egy lapot, majd megkérdezte hogy kerül az oda.

Mondtam h ő tette ide, óra végén amikor viszaszedte, megkérdezte hogy mér volt két dogám AÚÚÚ

2012. dec. 18. 19:18
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

haverom nem csinálta a feladatot infón, játszott a neten vmi parkouros játékkal amit az egérrel kellet húzni vagy mi..

erre a tanár megszólalt: Yx, a farkadon húzogasd a bőrt, azzal játszáll csináld a feladatot :DD xD

majd beszartunk :DD xD

jah meg.... :Dbeszélgettünk orán, és a matektanárom nagyon magas :D

osztitársam: Xy bácsinak nagyon nagy koporsó kéne!!

én: gazdaságosabb lenne ha elhamvasztanák, és otthon tartanák.

Tanár: Köcsögök!(de ő is röhögött :D )

vicces volt nagyon az egész osztály röhögött ^^:D

2013. febr. 13. 16:28
 28/29 anonim válasza:
45%
16 válaszolo a te sztorid nem vicces hanem sértő én a helyedben azt mondtam volna:én legalább nem vagyok bohóc mert magán röhög az osztály felálltam volna pápat intetem volna neked lett volna igazad és a szüleid is reklamálhattak volna
2015. febr. 5. 22:30
 29/29 anonim ***** válasza:

Ne nyögj, azt az ágyban kell

ELEGEM VAN A K*RVA BOCSÁNATKÉRÉSEITEKBŐL!!!!

Ki a rák akasztotta le azt a f*szt?

2022. nov. 29. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!