Mi volt a legviccesebb tanári beszólás amit idáig hallottatok a suliban?
Pl nekem az volt, mikor egyik osztálytársam egy filctollal játszott órán a padon, és próbálta a kupakján kiegyensúlyozni, de az mindig eldőlt. Erre a tanár azt mondja neki: "Na mi van, még ezt sem tudod felállítani?"
:D enyhén kétértelmű...
A másik meg az, mikor egyik csajnak elkezdett órán vérezni az orra, és egy zsebkendőt tett az orrához, ami csupa vér lett. Végül kikérezkedett a WC-re, és mikor kiment a tanári asztalhoz és kérdezte, hogy kimehet-e a tanár ezt mondta neki: "Na mi van? Vérzel alul felül?"
:D :D :D
Tudom, ez nem a szerelem-szex rovat, de ez is ilyen:
A lányok behívtak a lány öltözőbe, majd később kimentem, erre a tanár megszólalt: Lekerült a bugyi? XD
Nem vagyok nagyon sovány (szóval kövér vagyok) és föci órán a tanár kérdi tőlem ,hogy kicsi Szántó tudod miből csinálják a kolbászt?Mire én Igen,tudom,sertésből..A tanár: Az jó,mert ahogy látlak téged te nagyon nagy kolbászbarát lehetsz érted.
6 ba volt és mindenki meg én is nagyot röhögtünk rajta
"Úgy seggbe rúglak,hogy letudod majd olvasni a göncöl szekér
alvázszámát!"Tipikus férfi tanár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!