Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi volt a legviccesebb tanári...

Mi volt a legviccesebb tanári beszólás amit idáig hallottatok a suliban?

Figyelt kérdés

Pl nekem az volt, mikor egyik osztálytársam egy filctollal játszott órán a padon, és próbálta a kupakján kiegyensúlyozni, de az mindig eldőlt. Erre a tanár azt mondja neki: "Na mi van, még ezt sem tudod felállítani?"

:D enyhén kétértelmű...

A másik meg az, mikor egyik csajnak elkezdett órán vérezni az orra, és egy zsebkendőt tett az orrához, ami csupa vér lett. Végül kikérezkedett a WC-re, és mikor kiment a tanári asztalhoz és kérdezte, hogy kimehet-e a tanár ezt mondta neki: "Na mi van? Vérzel alul felül?"

:D :D :D

2012. ápr. 22. 20:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
89%
Hallani akarom a csöndet!!!:D
2012. ápr. 30. 11:00
 12/29 A kérdező kommentje:
ez jó, tipikus tanári beszólás...
2012. ápr. 30. 20:33
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk, talén még ebben az évben volt az, hogy biosz tanár ír a táblára, mi röhögünk meg minden, és hirtelen megfordul, egyiklábával még előre is ugrott, és mondja "KUSSCSÖND legyen!!!" halálra röhögtük magunkat XD
2012. máj. 15. 21:55
 14/29 anonim ***** válasza:
86%
felmegyek tőlletek a falra!
2012. máj. 19. 20:01
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, ez nem a szerelem-szex rovat, de ez is ilyen:

A lányok behívtak a lány öltözőbe, majd később kimentem, erre a tanár megszólalt: Lekerült a bugyi? XD

2012. jún. 2. 13:40
 16/29 DeeJay Arnee ***** válasza:
100%

Nem vagyok nagyon sovány (szóval kövér vagyok) és föci órán a tanár kérdi tőlem ,hogy kicsi Szántó tudod miből csinálják a kolbászt?Mire én Igen,tudom,sertésből..A tanár: Az jó,mert ahogy látlak téged te nagyon nagy kolbászbarát lehetsz érted.

6 ba volt és mindenki meg én is nagyot röhögtünk rajta

2012. jún. 6. 20:17
 17/29 DeeJay Arnee ***** válasza:
73%
amugy Germany gazdaságáról volt szó!
2012. jún. 6. 20:18
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Kóvályogsz mint gólyafos a levegőbe ez a föci tanáromé volt. :D Meg egyszer mikor a gondnok helyettesítette, Beszólt az egyik otársamnak, hogy mindjárt lehokizlak téged meg az asztalt! De az inkább perverzség volt! -.-"
2012. jún. 7. 12:34
 19/29 anonim válasza:
100%

"Úgy seggbe rúglak,hogy letudod majd olvasni a göncöl szekér

alvázszámát!"Tipikus férfi tanár.

2012. jún. 9. 18:24
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Látom, humora nem nagyon volt a tanárbácsinak, csak szeretett viccelni. De ez nem ugyan az.
2012. jún. 21. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!