Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ráérsz egy percre? Tudnánk...

Ráérsz egy percre? Tudnánk beszélni?

Figyelt kérdés
Bocsi, hogy zavarlak, az az igazság, hogy "rólunk" szeretnék beszélni. Tudod ez a kapcsolat már rég nem olyan, mint régen volt. Nem illünk össze! De nemrég megismerkedtem valakivel, akit úgy érzem jobban tudnék szeretni, mint téged, de sosem felejtelek el, te is jobbat érdemelsz nálam! Szakítsunk! Jó?
2009. jún. 20. 14:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Jó szakitsunk:D:D:D

Nem hat meg xDDD

Valahogy nem szerettelek már mostanság:D

És örülök h te mondtad ki és nem nekem kell a röhögögörcs közepette kimondanom:D

Legalább összeházasodhatok a mostani barátommal:D:D

Csá:D

2009. jún. 20. 14:59
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
már eladtam bocs...meg akartam lepni az új párom:) biztos megérted
2009. jún. 20. 15:03
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor menj is, szakítsunk. A giccses bizsuid pedig már a Dunában vannak, jobb ha tudod.
2009. jún. 20. 15:19
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
neked is boldog április elsejét szivem :)
2009. jún. 20. 15:25
 15/26 anonim ***** válasza:
95%
ez nem tréfa :O
2009. jún. 20. 15:30
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, ha valóban ezt akarod. De tudnod kell, hogy én mindig is szeretni foglak.
2009. jún. 20. 19:38
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nincs mit tenni,szakítsunk.De szólok,nálam jobbat nem találsz,olyat meg pláne nem,aki ennyire szeretne!!!Az ékszerek mennek...
2009. jún. 20. 20:50
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Mért gondolod hogy ez így jobb lenne???Akkor engem még se teljes szívedből szerettél mint ahogy azelött mondtad...Hihetetlen vagy ha nem lennél kikéne találni!Ez nagyon fáj!!!Jobban tudnád szeretni,de sose felejtesz el.Én nálad nem érdemlek jobbat!Téged szeretlek téged kívánlak.Azért ismerkedtünk meg mert szerettük egymást és tudom hogy most is szeretsz és nem hagyhatsz el!!!Könyörgöm ne tedd nálad jobb társ nincsen!Nem nem szakítunk ez így nem jó!Adj egy rendes okot h miért??? Ha kell megváltozok de ne hadj el másért!Nem azért harcoltam érted! (vagy nem azért harcoltál te értem...)Ennyit érek?Másik csaj hopsz bocs szivem mást láttam meg akit jobban tudnék szeretni4 feltételes mód.akkor még annyira nem ismered!Vagy mikor már velem voltál már akkor volt köztünk egy befurakodó?:O jó tudni h állunk! tudd meg szeretlek így is!ne hadj el te buta!ne légy ostoba! könyörgöm neeeh!(U) hiányozni fogsz de nem mehetsz el!nem engedhetem és nem engedheted meg magadnak!!! szeretlek kicsim!(L) =( =( =( =(
2009. jún. 20. 20:57
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
sajnálom de én hozé ármándó eszmeráldát szeretem, érte dobog a szívem mióta csak megláttam és mióta ő is lát nem csak néz:)
2009. jún. 21. 00:00
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Már nem tudlak visszatartani semmivel, érzem. Ezért is vettem be 53 szem pirulát. Mire ezt olvasod én már mélyen alszom. Egyébként küldtem leveled szívbeteg édesanyádnak, melyben minden részletét feltártam bűnös homoszexuális kicsapongásinknak; kezdve első találkozásunkkal 10 éves szülinapi zsúromon, ahol te voltál a meglepetés bohóc. Majd az elkövetkező 5 év bezártság a szenes pincédben, ahol perverz barátaidnak odadobtál. Büszke voltam hogy eltarthattalak a népligeti stichelésből, mindig rád gondoltam. Még akkor sem dobtál el, mikor a gumibugyi kiadásunk meghaladta a bevételt. Ekkor fogtunk -ahogy te mondtad- természetfilm forgatásba. Megszeretetted velem az állatvilágot: lovak, szamarak, kígyók, kutyák. Brühühühü... Olyan értékes ember vagy, nem tudok élni nélküled. Akkor változott meg minden, mikortól képviselő lettél. Abba az erkölcsi mélységbe már nem tudtalak követni.Érzem már álmosodom...ÁÁÁ...Ég veled!
2009. jún. 21. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!