Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ráérsz egy percre? Tudnánk...

Ráérsz egy percre? Tudnánk beszélni?

Figyelt kérdés
Bocsi, hogy zavarlak, az az igazság, hogy "rólunk" szeretnék beszélni. Tudod ez a kapcsolat már rég nem olyan, mint régen volt. Nem illünk össze! De nemrég megismerkedtem valakivel, akit úgy érzem jobban tudnék szeretni, mint téged, de sosem felejtelek el, te is jobbat érdemelsz nálam! Szakítsunk! Jó?
2009. jún. 20. 14:20
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Viszont maradhatunk barátok
2009. jún. 20. 14:22
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez most nagyon fáj nekem, mert én igazán szeretlek, és nem éreztem úgy, hogy valami baj lenne a kapcsolatunkkal :( De mivel te már mással szeretnél lenni, így meg sem próbállak visszatartani :( légy boldog, szia :'(
2009. jún. 20. 14:25
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem!!! Ezt nem teheted velem!!!:O:O:'O Azok után amit ketten átéltünk? Jobb ha tudod: Terhes vagyok tőled! Úgyhogy gondold át még egyszer!

(remélem legalább lány tette fel a kérdést xD)

2009. jún. 20. 14:38
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Mi?? Ez most komoly?? Ne csináld ezt velem...

Nem is tudod mit beszélsz. Legalább próbáljuk meg mégegyszer. Nem akarlak elveszíteni. Adj egy esélyt... :'(

2009. jún. 20. 14:42
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Most,hogy szakítottatok,végre nyugodtan kettesben lehetünk.:)
2009. jún. 20. 14:44
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Köszi, hogy nem nekem kellett kimondanom a végszót, mert szerintem sem illünk össze. elegem van belőled, utálom, hogy szanaszét hagyod a koszos zoknikat a lakásban és hogy horkolsz, mint egy disznó. szex egy nagy nulla volt veled, sose tudtál kielégíteni igazából, de még szerencse, hogy a Józsi megtette. most vele készülök amúgy új életet kezdeni, holnap indulunk előnászútra Jamaicára. ennyi.

kaja a hűtőben, a utolsó adag tiszta ruha amit kimostam neked, a gardrób bal felső részében.

Ég veled.

2009. jún. 20. 14:45
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát meg fogsz lepődni énis ugyanerről akartam veled beszélni,úgyhogy szakíthatunk,de a barátságot felejtsd el.Nekem is van már valakim 1 jó ideje,neharagudj,jó,hogy te nyitottál a kérdéssel.
2009. jún. 20. 14:46
 8/26 anonim ***** válasza:
96%
a Józsi?????? ugye nem B. Józsi? mert nekem ő azt mondta, hogy elvisz Jamaicára
2009. jún. 20. 14:50
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Pedig már befizettem az utunkat Madagaszkárra. Mind az ötünknek. Ugyanis 3-as ikerink lesznek! De te csak menj, úgysem szeretlek annyira mint régen. A másik fiúm azt mondta, h. ő rég kidobott volna téged. :))
2009. jún. 20. 14:54
 10/26 A kérdező kommentje:
Jobb, ha tudod ez így nem fog működni, nem dőlök be az ócska meséidnek mégegyszer! Amit átéltünk, az már emlék, újrakezdhetnénk, de miattad szakítok, tudom, hogy sosem fogsz megváltozni! Remélem találsz/megtaláltad az a valakit, aki pont ugyanolyan mint te és boldogok lesztek! Én máris az vagyok, visszaadnád a gyűrűt, amit adtam és az ezüstláncomat?
2009. jún. 20. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!