Ráérsz egy percre? Tudnánk beszélni?
1/26 A kérdező kommentje:
Viszont maradhatunk barátok
Ez most nagyon fáj nekem, mert én igazán szeretlek, és nem éreztem úgy, hogy valami baj lenne a kapcsolatunkkal :( De mivel te már mással szeretnél lenni, így meg sem próbállak visszatartani :( légy boldog, szia :'(
2009. jún. 20. 14:25
Nem!!! Ezt nem teheted velem!!!:O:O:'O Azok után amit ketten átéltünk? Jobb ha tudod: Terhes vagyok tőled! Úgyhogy gondold át még egyszer!
(remélem legalább lány tette fel a kérdést xD)
2009. jún. 20. 14:38
Mi?? Ez most komoly?? Ne csináld ezt velem...
Nem is tudod mit beszélsz. Legalább próbáljuk meg mégegyszer. Nem akarlak elveszíteni. Adj egy esélyt... :'(
2009. jún. 20. 14:42
Most,hogy szakítottatok,végre nyugodtan kettesben lehetünk.:)
2009. jún. 20. 14:44
Köszi, hogy nem nekem kellett kimondanom a végszót, mert szerintem sem illünk össze. elegem van belőled, utálom, hogy szanaszét hagyod a koszos zoknikat a lakásban és hogy horkolsz, mint egy disznó. szex egy nagy nulla volt veled, sose tudtál kielégíteni igazából, de még szerencse, hogy a Józsi megtette. most vele készülök amúgy új életet kezdeni, holnap indulunk előnászútra Jamaicára. ennyi.
kaja a hűtőben, a utolsó adag tiszta ruha amit kimostam neked, a gardrób bal felső részében.
Ég veled.
2009. jún. 20. 14:45
Hát meg fogsz lepődni énis ugyanerről akartam veled beszélni,úgyhogy szakíthatunk,de a barátságot felejtsd el.Nekem is van már valakim 1 jó ideje,neharagudj,jó,hogy te nyitottál a kérdéssel.
2009. jún. 20. 14:46
a Józsi?????? ugye nem B. Józsi? mert nekem ő azt mondta, hogy elvisz Jamaicára
2009. jún. 20. 14:50
Pedig már befizettem az utunkat Madagaszkárra. Mind az ötünknek. Ugyanis 3-as ikerink lesznek! De te csak menj, úgysem szeretlek annyira mint régen. A másik fiúm azt mondta, h. ő rég kidobott volna téged. :))
2009. jún. 20. 14:54
10/26 A kérdező kommentje:
Jobb, ha tudod ez így nem fog működni, nem dőlök be az ócska meséidnek mégegyszer! Amit átéltünk, az már emlék, újrakezdhetnénk, de miattad szakítok, tudom, hogy sosem fogsz megváltozni! Remélem találsz/megtaláltad az a valakit, aki pont ugyanolyan mint te és boldogok lesztek! Én máris az vagyok, visszaadnád a gyűrűt, amit adtam és az ezüstláncomat?
Kapcsolódó kérdések: