Hány órakor lesz a reptoid invázió, december 21-én?
Figyelt kérdés
Fontos.2012. ápr. 17. 16:49
11/24 anonim válasza:
Az alap hogy óránként érik támadások a Földet, először a Csendes óceáni kis szigeteket szállják meg mert ott lesz legelőször 21-e.Így követik majd az időzónákat és CET szerint minket 2012.12.21 00.01 kor fog az első hullám elérni.Remélem mindent megmagyaráztam.
12/24 anonim válasza:
Nem tudni épp ezért zárkózz be egy föld alatti kamrába jó távol a normális emberektől, akkor te megmenekülsz...
13/24 anonim válasza:
Szerintem 23 óra 59 perckor mert akkor már mindenki azt hiszi hogy egy perc alatt semmi nem tőrténhet hülyének nézik majd a hivőket ,gyanutlanul feljőnnek a relytekhelyükről és leteszik a fegyvert..... és akkor jő a támadás!
14/24 Földetért Reptoid válasza:
Délután 3-kor, úgyhogy nyugodtan meg tudsz ebédelni.
15/24 anonim válasza:
reggel 5-6 óra körül lesz mert kb akkor megyünk dolgozni és nem tudunk elbújni:D
16/24 anonim válasza:
17/24 anonim válasza:
Engem úgy értesített a parancsnokom, hogy Magyarországra negyed hétkor (este) kell érkeznünk. Miskolc lesz az első legigázott város, utána jön Győr, Paks, Eger és Dunabogdány, a Balaton vizét meg szippantóshajóval elvisszük, mert ereszt az anyahajó tartálya és...De minek is mondom ezt el nektek?!!
Mandula ezredes
18/24 anonim válasza:
Kedves reptoidok,
Könyörgöm toljuk el egy évvel, látni akarom a Trónok harca 3. évadát!
Köszi, csókol anyátok: Pityu
19/24 anonim válasza:
Ne szórakozd tele az Ezo témát kérlek van humor téma is ( egyéb kérdések -> humor )
20/24 anonim válasza:
még az órát is adjuk meg neked? ezért a telhetetlenségért hamarabb lerohanunk benneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!