Kiszúrós ötletek parkoló autóra?
Egyik közelebbi ismerősömmel úgy alakult, hogy olyan helyen parkolgat ami nekem igazából káros és előnytelen.
Megbeszélni természetesen nem tudjuk civilizált módon, mivel alapvető érdekellentét áll fenn.
Ki milyen szofisztikált ám bődületes szívatását ismeri a parkoló autósnak?
Bármekkora anyagi kár okozása KIZÁRT!
Az ilyen jellegű ötleteket kár is ideírni. Nem ez érdekel, valamint a KRESZ és a "kinek hol mindenhol vavan jogaga parkokokokolni hanemtíccsaja táblya" típusú válaszokat is hagyjuk.
Amire gondolok szintben: Krumpli a kipufogóban, mustár/pillragasz a kilincs alá.... ilyen kis egyszerű 50 ft-os huncutságok. Mer villástargoncám nincs arrébbrakni... :)
Tomboljátok ki magatokat alább ˇˇ XD!
A kölni ötlet nagyon király!!
Én szalmiákszeszen gondolkoztam ugyanoda, mert az se lép reakcióba semmivel és elsiratja az ember eléggé. Csak az túl hamar illan.
Azt max 30 perces pontossággal kellene időzíteni.
De a kölnipacsuli az muhaha XD
ugyanmár ilyet rögtönzök neked tonnányit most ez nem nehéz ami nem okoz kárt és ingyenes. találsz egy plakátot ami leszkadt azt betűzöd olyan heylre amit nehéz kipiszkálni pl felnibe h kilátsszon és észrevegye. vagy olyanokat amik késleltetik elindulását ha akar. tégla kerék alá ahol nem látja v egy ék szerű kő és akkor brummogtatja motrot kiszáll 30 mp +-t jelent bevizezel egy nagy papírt ás rányomod az autófelületére de ebből sokat
vagy ilyen ragasztós sárga jegyzetpapírral telerakod és írhatsz is rá hülyeséget. v attól sem lesz baja valami gusztustalant raksz rá pl kutyasz*r attól nem lesz baja le lehet mosni csak guszta.
Kiszúrós ötlet, hogy a kerekét kiszúrod!
Amin viszont én gondolkodtam, hogyha egy autós aki kitolt veled és te csak a rendszámát tudod, de se a lakóhelyét se a tulajdonosát nem. Akkor azt lehetne tenni, hogy bérelsz egy ugyanolyan autót, teszel rá egy ugyanolyan rendszámot és a sebesség korlátozást átlépve átmész egy VÉDA kapu alatt, ahol jól lefotóznak! Persze a csekket az igazi tulajdonosnak fogják majd kiküldeni!
Ehhez mit szóltok? Bár se nem olcsó, se nem egyszerű kivitelezni. Ha vagytok elég elszántak és tökösek, akkor ez egy kiváló ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!