Kiszúrós ötletek parkoló autóra?
Egyik közelebbi ismerősömmel úgy alakult, hogy olyan helyen parkolgat ami nekem igazából káros és előnytelen.
Megbeszélni természetesen nem tudjuk civilizált módon, mivel alapvető érdekellentét áll fenn.
Ki milyen szofisztikált ám bődületes szívatását ismeri a parkoló autósnak?
Bármekkora anyagi kár okozása KIZÁRT!
Az ilyen jellegű ötleteket kár is ideírni. Nem ez érdekel, valamint a KRESZ és a "kinek hol mindenhol vavan jogaga parkokokokolni hanemtíccsaja táblya" típusú válaszokat is hagyjuk.
Amire gondolok szintben: Krumpli a kipufogóban, mustár/pillragasz a kilincs alá.... ilyen kis egyszerű 50 ft-os huncutságok. Mer villástargoncám nincs arrébbrakni... :)
Tomboljátok ki magatokat alább ˇˇ XD!
Hangsúlyozom BŐVEN lenne a kedves ellenfélnek más választása.
És alig járna áldozattal számára. Míg nekem a megélhetésembe szól bele.
mikuláscsomag, pillanatragasztót minden kulcslyukba, antennát kihúzni-batolni, felegyenesíteni, kerekek elé-mögé téglát tenni, rendszámot besározni, ha koszos a kocsi ráírni valami hülye szöveget, óvszert elrejteni... tangabugyi is megteszi az ülés alá, újságpapírt nedvesen ráteríteni a szélvédőre, de úgy, hogy jól rátapadjon, és átragadjon ahogy szárad, mondjuk nyáron, de télen is jó, ha ráfagy. Galambszer helyett fogkrémet nyomni a kilincsek belső oldalára.
Nagyon szenyó vagyok?
"krumpli a kipufogóba nem hinném hogy nem okoz kárt"
Ennek akkor mindenképp utána járok alkalmazás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!