Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Kiszúrós ötletek parkoló autóra?

Kiszúrós ötletek parkoló autóra?

Figyelt kérdés

Egyik közelebbi ismerősömmel úgy alakult, hogy olyan helyen parkolgat ami nekem igazából káros és előnytelen.

Megbeszélni természetesen nem tudjuk civilizált módon, mivel alapvető érdekellentét áll fenn.

Ki milyen szofisztikált ám bődületes szívatását ismeri a parkoló autósnak?

Bármekkora anyagi kár okozása KIZÁRT!

Az ilyen jellegű ötleteket kár is ideírni. Nem ez érdekel, valamint a KRESZ és a "kinek hol mindenhol vavan jogaga parkokokokolni hanemtíccsaja táblya" típusú válaszokat is hagyjuk.

Amire gondolok szintben: Krumpli a kipufogóban, mustár/pillragasz a kilincs alá.... ilyen kis egyszerű 50 ft-os huncutságok. Mer villástargoncám nincs arrébbrakni... :)

Tomboljátok ki magatokat alább ˇˇ XD!

2012. ápr. 15. 23:36
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Hangsúlyozom BŐVEN lenne a kedves ellenfélnek más választása.

És alig járna áldozattal számára. Míg nekem a megélhetésembe szól bele.

2012. ápr. 15. 23:44
 2/14 anonim válasza:
krumpli a kipufogóba nem hinném hogy nem okoz kárt
2012. ápr. 15. 23:49
 3/14 anonim ***** válasza:
Hajtsd be a tükreit.Told be az antennáját.Valamilyen ragasztóval(nem pillanat,mert az drasztikus) ragaszd be a kulcslyukat. Cellux is jó.Tegyél téglát a hátsó kerekei elé.Tegyél fahamut a kifufogócsövébe.(Úgy fog "füstölni",hogy az csak na.)Ennél már csak drasztikusabb dolgok jutnak az eszembe.(Pld. a mi autónkat valaki leöntötte kromofággal. Aztán betörte a jobb oldali visszapillantó tükrünket. Aztán felfeszítették az ajtót, úgy,hogy a karosszériás nem tudta normálisan helyreállítani,már 80-nál visít a szél.A legutolsó meglepi egy kb 30 centi nagyságú Fuck Police graffitti volt a motorháztetőn. És nem gondolom,hogy bárkinek ártanék,ugyanis a saját házam előtt állok,idestova 20 éve. De ezek a dolgok mind az utolsó 1 évben történtek)
2012. ápr. 16. 00:08
 4/14 anonim ***** válasza:

mikuláscsomag, pillanatragasztót minden kulcslyukba, antennát kihúzni-batolni, felegyenesíteni, kerekek elé-mögé téglát tenni, rendszámot besározni, ha koszos a kocsi ráírni valami hülye szöveget, óvszert elrejteni... tangabugyi is megteszi az ülés alá, újságpapírt nedvesen ráteríteni a szélvédőre, de úgy, hogy jól rátapadjon, és átragadjon ahogy szárad, mondjuk nyáron, de télen is jó, ha ráfagy. Galambszer helyett fogkrémet nyomni a kilincsek belső oldalára.

Nagyon szenyó vagyok?

2012. ápr. 16. 00:27
 5/14 anonim válasza:
Láttam csomagtartóra applikált nagy matricáról képet 9gag vagy hasonló oldalon, ami a köcsögül parkoló autó tulajdonosának nemi identitását kérdőjelezi meg, persze csak poén szintű, de szerintem nagyon üt :D. Ha megtalálom belinkelem.
2012. ápr. 16. 00:34
 6/14 anonim ***** válasza:
szórd be konfettivel a szélvédőt, madzagot húzz át úgy h az ajtónyitókat kösd össze, ha olyan a kocsi, vagy csak tekerd rá össze vissza, rakd tele a tetejét újsággal, vagy műanyagopohárral, amikben víz van, de vagy 100al
2012. ápr. 16. 00:55
 7/14 anonim ***** válasza:
Köss téglát az autó hátoldalára a kipufogóhoz és rejtőzz el. Mikor elindulna hallani fogja a téglát így kiszáll és megnézi te addig ülj be és vidd el a kocsit. (de add vissza neki később)
2012. ápr. 16. 06:41
 8/14 A kérdező kommentje:
Hasonlókra gondoltam, köszönöm szépen! Csak így tovább ^˘
2012. ápr. 16. 09:48
 9/14 A kérdező kommentje:

"krumpli a kipufogóba nem hinném hogy nem okoz kárt"

Ennek akkor mindenképp utána járok alkalmazás előtt.

2012. ápr. 16. 10:44
 10/14 anonim ***** válasza:
Kölni a szellözőrácsokba, az nem kellemes. Még két hét múlva is érzi.
2012. ápr. 16. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!