Mi a kedvenc varázsfőzeted?
Figyelt kérdés
milyen gyakran szoktad elkészíteni?2009. jún. 18. 22:16
1/8 anonim válasza:
a Trá gyalé, gyakran szoktam mert szeretem
2/8 A kérdező kommentje:
nekem az "Eufória Elixírje"
Napsárga bájital, eufóriát okoz a fogyasztójának. Mellékhatása határtalan éneklés és orr-csípés, de ezeket enyhíteni lehet egy kis hozzáadott borsmentával
és az
"Élő Halál Esszenciája"
Hozzávalók: üröm, aszfodélosz, Sopophorus Bab és macskagyökér. Ez egy különösen erős altató bájital. jól jön ha ki akarom pihenni magam.
2009. jún. 18. 22:27
3/8 anonim válasza:
nekem a gumibogyó szörp , minden nap azt iszom
ebédre pedig tüttyölt ratylit, de vigyázni kell vele, mert hamar oda kaphat, ahova nem szeretnénk ;)
4/8 A kérdező kommentje:
fúú minden nap?:D te nagyon jól bírod:) én is ittam egy időben a gumibogyót de nagyon pörgetett, nem bírtam szusszal:)
2009. jún. 19. 00:14
5/8 anonim válasza:
tüttyölt ratyli nagyon finom. Sajna nekem mindig odakap. Ilyenkor mindig kihajítom és csinálok egy kis mocsingos moszkodiloszt, attól mindig pörgök mint állat.
6/8 anonim válasza:
Nekem az Absinth :D
Kis mennyiségben eufóriát okoz de vigyázni kell vele nehogy túl soakt igyál abbol is leginkább a mentás :D
7/8 A kérdező kommentje:
:D
2009. jún. 19. 13:33
8/8 anonim válasza:
nekem van egy nagyon különleges limonádém,csak ásványvíz,citromlé,plusz egy titkos összetevő,és mindenkit leittatok vele:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!