Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Meg harapott egy medvedisznóem...

Meg harapott egy medvedisznóember. Most mi lesz?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 15:51
1 2 3
 21/25 Bibi007 válasza:
A seggszőrnövekedésed abnormális méreteket fog ölteni... :D
2012. ápr. 21. 20:00
 22/25 FVG ***** válasza:
Milyen fajta volt? Páneurópai rövidszőrű sövöltő barnamedvedisznóember, vagy tibeti drótszőrű yetimedvedisznóember? Gondolom nem alaszkai borzas dühöngő reptiodmedvemacskadisznóember volt, mert azt a támadást nem élted volna túl. Nem mindegy, mert az elsőnek mérgező a harapása, attól ki fogsz szőrösödni holdtöltekor, és portyázni indulsz a közeli bevásárlóközpontba, és megeszed az összes medvesajtot, és disznósajtot.
2012. ápr. 21. 20:12
 23/25 anonim válasza:
Engem mint az előttem válaszóló írta.. Yetimedvedisznó ember harapott meg.. Rettenetes volt ami az utána következő fél órában történt.. Kitojtam az aranytojást, de a hatóság elvette tőlem mert nem fizettem be a tójóadót. :/ :(
2012. ápr. 24. 20:21
 24/25 FVG ***** válasza:
Örülj hogy csak a tojást vették el. Holnaptól lesz Medvedisznóember-harapás adó is. Ahányszor megharap egy Medvedisznóember be kell fizetni 11000 Ft-ot...
2012. ápr. 24. 21:01
 25/25 anonim ***** válasza:
Most be kell venned egy hashajtót.Nem érdekel, ha nincs székrekedésed, ez most kötelező.
2013. nov. 17. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!